reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Ja czytając tyle smutnych info tak się zastanawiam czy u mnie wszystko ok... Wizyta dopiero za tydzień... Jejku jakie to wszystko niepewne i niewiadome. Ja też się zastanawiam nad testami pappa.. wiem że u mnie wyjdą źle. Więc chyba zostaje mi te płatne robić.. ech..

reklama
Ja czytając tyle smutnych info tak się zastanawiam czy u mnie wszystko ok... Wizyta dopiero za tydzień... Jejku jakie to wszystko niepewne i niewiadome. Ja też się zastanawiam nad testami pappa.. wiem że u mnie wyjdą źle. Więc chyba zostaje mi te płatne robić.. ech..
Spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Myślę, że badania i tak warto zrobić pamiętając przy tym, że historia położnicza ma wpływ na wynik. Spodziewać się najlepszego🙂

W Warszawie. Udało mi się zapisać na 17 października do innego lekarza, blisko domu i ma opinie 4 na 5. Może będzie lepiej :)
Mi tutaj się sporo wizyt wyświetla. Ja tez robię tak, jak mi zależy na konkretnym lekarzu + terminie, ze sprawdzam po prostu kilka razy dziennie i często się coś zwalnia.

Załączniki

• 30BABB6C-323F-4D14-9E24-5AB5F5ABD24E.png
    30BABB6C-323F-4D14-9E24-5AB5F5ABD24E.png
    114,9 KB · Wyświetleń: 38
Ja mam zamiar tak jak w poprzedniej ciąży zrobić i Pappę i płatne. Tylko się zastanawiam czy Nifty czy się mocniej wyżyłować na jakieś rozszerzone.

Mi tutaj się sporo wizyt wyświetla. Ja tez robię tak, jak mi zależy na konkretnym lekarzu + terminie, ze sprawdzam po prostu kilka razy dziennie i często się coś zwalnia.
tak, umawiałam termin na szybko bo potrzebowałam skierowania na badania. Teraz będę ostrożniejsza. I mam wrażenie że jak się wchodzi przez skierowanie na wizytę to więcej wizyt się wyświetla.

tak, umawiałam termin na szybko bo potrzebowałam skierowania na badania. Teraz będę ostrożniejsza. I mam wrażenie że jak się wchodzi przez skierowanie na wizytę to więcej wizyt się wyświetla.
Tak na pewno jest, ale akurat to wyszukiwanie ze screena zrobiłam randomowo, bez podpinania skierowania. Jak Ci się nic nie wyświetla to pamiętaj, żeby przejść dalej tam jak są dni wypisane, bo akurat prowadzenie ciazy ma daleko w las rozpisane grafiki.

reklama
Do góry