reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dziewczyny. Żegnam się z Wami 😥
Życzę każdej z Was urodzenia pięknych i zdrowych dzieciaczków i spokojnych ciąż.
Nam się nie udało...

Ale będziemy chcieli za chwilę spróbować jeszcze raz.

Trzymam za każdą z Was kciuki i wszystkiego dobrego!

Kiedyś jeszcze do Was zajrzę❤️

Joanna.

Trzymaj się. Mam nadzieję że za chwilę znowu ujrzysz dwie kreseczki i ciąża będzie bezproblemowa ❤️

reklama
Hej, chciałabym się przywitać :) jestem po pierwszej wizycie serduszko u fasolki bije, 8+2d, termin na 12 maja 😊 to moja pierwsza ciąża, póki co zero dolegliwości, prócz bolących piersi 😁 A czy którejś z was przyszły kiedyś właśnie mdłości dopiero w późniejszych tygodniach, a na początku nic ? bo się trochę boję, że jeszcze mogą nadejść 😬
Ja 6+5 i u mnie dokładnie tak samo z objawami 😅 liczę, ze tak już zostanie 😂

Zgadzam się całkowicie!
Sama prawdopodobnie będę mieć cesarkę ze względu na niewspółmierność, ale jakby ostatecznie było sn to nie mam zamiaru cierpieć bardziej niż konieczne 🙈
Ja miałam pierwsza cesarkę ze względu na niewspółmiernośc. Na przedostatniej wizycie chyba zmierzyła mi miednicę i była pewna,że tniemy chociaż od początku mi sugerowała takie zakończenie. Jak to powiedziała nie dam Pani umrzeć 🫣 Jakby pani żyła w innych czasach to byłoby ciężko. Swoją drogą miałam sporą dzidzię jak na moją rodzinka ,bo u mnie wszystkie dzieci w granicach 2800,a moja córka urodziła się 3200. A jakbym miała rodzić naturalnie to poproszę o znieczulenie ,bo czekając na cesarkę miałam bóle i tylko 1cm rozwarcia nie chce wiedzieć jak boli przy 10 😂🫣
Jedyne co mnie przeraża to cewnik,mam traumę po pierwszym zakładaniu.

Ja na pewno znowu bez znieczulenia bo z tego co wiem to w Poznaniu w żadnym szpitalu znieczulenia nie dają 🙈
U mnie w szpitalu też nie ma ,bo do tego jest potrzebny inny anestezjolog czy ten tego nie umie nie wiem ale tak mi mówiły dziewczyny z sali jak ostatnio leżałam na patologii

reklama
W jakiejś pipiwówie to uwierzę, ale W POZNANIU?! MIESCIE WOJEWÓDZKIM?! Szok.
No dramat to jest. Po pierwszej ciąży stwierdziłam, że w drugą zajdę dopiero jak w Poznaniu w którymkolwiek szpitalu będzie dostępne zzo no ale niestety 😂 jest Entonox, ale mi osobiście po jednym wdechu się zebrało na wymioty więc tym razem nawet nie będę próbować 😆

Do góry