Lea2022
Moderator
Ale planujesz je zrealizować?Ja żałuję, że pierwszego nie rodziłam w domu. Teraz to moje marzenie przy trzecim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale planujesz je zrealizować?Ja żałuję, że pierwszego nie rodziłam w domu. Teraz to moje marzenie przy trzecim
Ja marzyłam o porodzie naturalnym do wody, ale niestety mam bezwzględne wskazania do cc.To ja mam odwrotnie. Bardzo chciałam rodzic SN przy pierwszym dziecku. Nie było mi dane. Skonczylo sie CC. Teraz chce bardzo cc. Sn zaczęłam się bać
Ja mam całą wyprawkę po synku. Młoda jest uczulona na PULJa mam cały zestaw po starszym na całe szczęście
HejHej, mam na imię Ania i aktualnie jestem w 6+6tc . Mam już córkę 14 lat i synka lat 11. Mam 41 lat i jestem przerażona
Jak nie będzie przeciwwskazań, to tak.Ale planujesz je zrealizować?
Jakie masz wskazania?Ja marzyłam o porodzie naturalnym do wody, ale niestety mam bezwzględne wskazania do cc.
Mój może chodzić tylko w merino, kaszmirze i jedwabiu... W ostatnie wakacje udało się przemycić odrobinę lnu.Ja mam całą wyprawkę po synku. Młoda jest uczulona na PUL
Ja też na działalności, skończyłam w piątek, na środę miałam termin ccJa pracowałam do dnia przed porodem. Było ciężko, ale nie miałam wyjścia - pracowałam na swojej działalności. W drugiej ciąży niestety już nie dałam rady z uwagi na ogromny problem ze snem i omdleniami.
Mi odchodziły wody, miałam skurcze i wysyłałam faktury do klientówJa też na działalności, skończyłam w piątek, na środę miałam termin cc
To się nazywa domknąć za wszelką cenęMi odchodziły wody, miałam skurcze i wysyłałam faktury do klientów
Mam wadę kolagenową, która sprawia, że mój kolagen się nie kurczy prawidłowo. I czynność skurczowa macicy przy porodzie jest nieprawidłowa. Dodatkowo mam przez to bardzo wysoką giętkość, ruchomość i bardzo słabą stabilność stawów i kręgosłupa i gdyby doszło do parcia to miałabym ogromne ryzyko licznych zwichnięć kręgosłupa i bioder. No ale i tak nie dojdzie, bo cały wcześniejszy proces się nie odbędzie prawidłowo...Jakie masz wskazania?