nieboniebieskie
Fanka BB :)
Serduszko bije zwolnienie do 16 października. Mam brać duphaston i mierzyć ciśnienie. Karta ciąży też jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciąży kompletnie nie miałam przeczucia,ale chyba nie chciałam się na żadną płeć nastawiać. Dwa razy śniło mi się,że będzie syn,a mam córkę W tej nie wiem jakoś podświadomie jak sobie coś wyobrażam to że córka,ale nie wiem miotam się jakoś ale chyba bardziej na córkę . Ciężko powiedzieć.Hej, macie przeczucie co do plci?? Ciekawa jestem, czy to się sprawdza. Mam mocne wrażenie, że urodzę córkę i już nie mogę się doczekać co się okaże na usg
ciekawa sprawa. Może ta sławna matczyna intuicja działa już od poczęcia?W pierwszej ciąży kompletnie nie miałam przeczucia,ale chyba nie chciałam się na żadną płeć nastawiać. Dwa razy śniło mi się,że będzie syn,a mam córkę W tej nie wiem jakoś podświadomie jak sobie coś wyobrażam to że córka,ale nie wiem miotam się jakoś ale chyba bardziej na córkę . Ciężko powiedzieć.
Za to w pierwszej ciąży od początku wiedziałam,że dziecko będzie czysty tata, idento nie wiem dlaczego takie miałam przeczucie . No i faktycznie jest identyczna,mimika,gesty i w ogóle.
Właśnie w tym momencie myślałam o tej intuicjo tylko w trochę mniej przyjemnym kontekścieciekawa sprawa. Może ta sławna matczyna intuicja działa już od poczęcia?
Pierwsze dziecko urodziłam 28lipca te upały ledwo przeżyłam i powiedziałam nigdy więcej nie zdecyduje się na dziecko aby miało się urodzić latem i każdemu ten pomysł odradzamPolecam maj na termin porodu - zdecydowanie Człowiek nie chodzi w zaawansowanej ciąży przy 30-stopniowych upałach i jednocześnie ma się wakacje z dzieckiem.
dlatego że moim ginekologiem jest kolega mojego mężaCzemu tak często?
Ej , napewno wszystko jest ok . To normalne , że takie myśli Cię męczą.. ale nie zadreczaj sie każda ciaża jest inna ja w kilku byłam i te martwe w brew pozorom dawały wiecej objawow dokuczliwych niż te żyweWłaśnie w tym momencie myślałam o tej intuicjo tylko w trochę mniej przyjemnym kontekście
W sensie mimo,że mam objawy mniejsze większe to mam gdzieś z tyłu głowy taka myśl,takie przeczucie,że to życie się nie rozwija Nie cały czas,ale tak mnie nachodzi takie coś i trochę mnie to przeraża. Obym nie miała racji ,dowiem się we wtorek. Ale to chyba przez to,że przy córc bóle brzucha,mdłości,beta wywalona w kosmos itp,a narazie dzięki Bogu czuje się całkiem dobrze. I tak chyba moja psychika reaguje,bo się bardzo bałam,jestem z nią samą,jak sobie pomyślałam,że mnie położy jak przy niej to nie wiem.