reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
Powiem wam, że tak patrzę na listę terminów i niektóre Nicki mi nic nie mówią w sensie że te osoby się wgl nie udzielają
Mama23?????
Duży maluch Dobrze że tak pięknie teraz dzieciaczki rosną .Ja już też po USG, całe 2.27 cm maleństwa. No i pierwsze USG przez brzuch x)
Mama23?????
To ja będę z tych cięższych .
W pierwszej ciąży przytyłam wprawie 40 kg ( zaczynałam z wagi 60 kg przy wzroście 166) . Po 5 latach spadłam na 70 . Kolejna ciąża +20 kg .Spadłam na 73 . Trzecia ciąża przez nerwy i cukrzycę przytyłam na szczęście tylko 13 kg . Po ciąży spadłam na 75 kg . Ale później zajadalam stres przez pobyty w szpitalu . Przez rok ciągle w szpitalu ... To jak nie wiedziałam co ze sobą zrobić a mała spala to tu batonik ,tu orzeszki i tak przybulilam do 83 kg . Na ostatniej wizycie u ginekologa było 81,5 więc z takiej startuje . Nie wiem czy przytyłam bo podjadam trochę licząc że nie pale ale też wymiotuje więc zobaczymy na wizycie kolejnej .
W pierwszej ciąży przytyłam wprawie 40 kg ( zaczynałam z wagi 60 kg przy wzroście 166) . Po 5 latach spadłam na 70 . Kolejna ciąża +20 kg .Spadłam na 73 . Trzecia ciąża przez nerwy i cukrzycę przytyłam na szczęście tylko 13 kg . Po ciąży spadłam na 75 kg . Ale później zajadalam stres przez pobyty w szpitalu . Przez rok ciągle w szpitalu ... To jak nie wiedziałam co ze sobą zrobić a mała spala to tu batonik ,tu orzeszki i tak przybulilam do 83 kg . Na ostatniej wizycie u ginekologa było 81,5 więc z takiej startuje . Nie wiem czy przytyłam bo podjadam trochę licząc że nie pale ale też wymiotuje więc zobaczymy na wizycie kolejnej .
Annnna1994
Ja ważę jeszcze więcej. Dziś lekarz pytał o wagę to powiedziałam że po świętach to ja na wagę nie staje hahahahTo ja będę z tych cięższych .
Annnna1994
I jak tam wizyta ? CzekamyTy też możesz mnie pocieszyć i podzielić się wagą
Mama23?????
Niestety najbardziej nieestetyczny mam brzuch po ciążach bo nie licząc że mam obwisła skórę ,to jeszcze rozejście mięśni to mi nie trzyma tego brzucha wgl , to jeszcze mam to dziurę i blizny po tych zabiegach oraz dużo rozstepow ,ale cóż zrobisz ,może kiedys uzbieram i zdecyduje się na plastykę brzucha
reklama
Annnna1994
Ja tam akceptuje się taka jaka jestem. Jak przejdziemy na prywatne forum to może coś więcej wam o sobie napisze. I z czego wynika moja waga x)Niestety najbardziej nieestetyczny mam brzuch po ciążach bo nie licząc że mam obwisła skórę ,to jeszcze rozejście mięśni to mi nie trzyma tego brzucha wgl , to jeszcze mam to dziurę i blizny po tych zabiegach oraz dużo rozstepow ,ale cóż zrobisz ,może kiedys uzbieram i zdecyduje się na plastykę brzucha
Podziel się: