reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja mam aktualnie 51,2 kg i 156 cm wzrostu . Moja mama sporo przytyła w ciąży ze mną, a później z moją siostrą więc zobaczymy jak będzie u mnie . Mówi , że do tej pory nie schudła po ciąży 😛 chociaż ja mam 28 lat , a siostra 23 😁

reklama
To ja będę z tych cięższych .
W pierwszej ciąży przytyłam wprawie 40 kg ( zaczynałam z wagi 60 kg przy wzroście 166) . Po 5 latach spadłam na 70 . Kolejna ciąża +20 kg .Spadłam na 73 . Trzecia ciąża przez nerwy i cukrzycę przytyłam na szczęście tylko 13 kg . Po ciąży spadłam na 75 kg . Ale później zajadalam stres przez pobyty w szpitalu . Przez rok ciągle w szpitalu ... To jak nie wiedziałam co ze sobą zrobić a mała spala to tu batonik ,tu orzeszki i tak przybulilam do 83 kg . Na ostatniej wizycie u ginekologa było 81,5 więc z takiej startuje . Nie wiem czy przytyłam bo podjadam trochę licząc że nie pale ale też wymiotuje więc zobaczymy na wizycie kolejnej .

To ja będę z tych cięższych .
W pierwszej ciąży przytyłam wprawie 40 kg ( zaczynałam z wagi 60 kg przy wzroście 166) . Po 5 latach spadłam na 70 . Kolejna ciąża +20 kg .Spadłam na 73 . Trzecia ciąża przez nerwy i cukrzycę przytyłam na szczęście tylko 13 kg . Po ciąży spadłam na 75 kg . Ale później zajadalam stres przez pobyty w szpitalu . Przez rok ciągle w szpitalu ... To jak nie wiedziałam co ze sobą zrobić a mała spala to tu batonik ,tu orzeszki i tak przybulilam do 83 kg . Na ostatniej wizycie u ginekologa było 81,5 więc z takiej startuje . Nie wiem czy przytyłam bo podjadam trochę licząc że nie pale ale też wymiotuje więc zobaczymy na wizycie kolejnej .
Ja ważę jeszcze więcej. Dziś lekarz pytał o wagę to powiedziałam że po świętach to ja na wagę nie staje hahahah

Niestety najbardziej nieestetyczny mam brzuch po ciążach bo nie licząc że mam obwisła skórę ,to jeszcze rozejście mięśni to mi nie trzyma tego brzucha wgl , to jeszcze mam to dziurę i blizny po tych zabiegach oraz dużo rozstepow ,ale cóż zrobisz ,może kiedys uzbieram i zdecyduje się na plastykę brzucha ☺️

reklama
Niestety najbardziej nieestetyczny mam brzuch po ciążach bo nie licząc że mam obwisła skórę ,to jeszcze rozejście mięśni to mi nie trzyma tego brzucha wgl , to jeszcze mam to dziurę i blizny po tych zabiegach oraz dużo rozstepow ,ale cóż zrobisz ,może kiedys uzbieram i zdecyduje się na plastykę brzucha ☺️
Ja tam akceptuje się taka jaka jestem. Jak przejdziemy na prywatne forum to może coś więcej wam o sobie napisze. I z czego wynika moja waga x)

Do góry