reklama
Ja dziś dzwoniłam żeby umówić się do swojego ginekologa, który mi prowadził poprzednią ciążę, a tu szok Pani mówi, że dobrze, że byłam pacjentką doktora, bo ma tyle pacjentek, że nowych już raczej nie przyjmuje i mam pisać e-mail z opisem jaka ma to być wizyta i on dopiero mi ustali termin… wiedziałam, że to świetny lekarz, ale nie spodziewałam się że tak trudno się do niego teraz dostać…
Nath096
Fanka BB :)
To jeszcze rozumiem,ale ostatnio znajoma chciała się dostać do mojej endokrynolog to Pani nie powiedziała ,że nie przyjmuje nowych pacjentek tylko że zapisy dla nowych były w styczniu No ok,ale mi wyniki wyszły złe teraz dopiero i co ? Trochę to chore bo na fundusz normalnie to pewnie ok 2lat a tu ile pół roku...można się wykończyćJa dziś dzwoniłam żeby umówić się do swojego ginekologa, który mi prowadził poprzednią ciążę, a tu szok Pani mówi, że dobrze, że byłam pacjentką doktora, bo ma tyle pacjentek, że nowych już raczej nie przyjmuje i mam pisać e-mail z opisem jaka ma to być wizyta i on dopiero mi ustali termin… wiedziałam, że to świetny lekarz, ale nie spodziewałam się że tak trudno się do niego teraz dostać…
Matuszka
U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?To jeszcze rozumiem,ale ostatnio znajoma chciała się dostać do mojej endokrynolog to Pani nie powiedziała ,że nie przyjmuje nowych pacjentek tylko że zapisy dla nowych były w styczniu No ok,ale mi wyniki wyszły złe teraz dopiero i co ? Trochę to chore bo na fundusz normalnie to pewnie ok 2lat a tu ile pół roku...można się wykończyć
olka11135
U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?
Takie jest prawo. W ciąży w ciągu 7 dni roboczych musisz się dostać do specjalisty. Jeżeli odmawiają trzeba prosić o odmowę na piśmie i zgłaszać do MZ
Roseny
U mnie tez zawsze problem z dostepnoscia lekarzy, mieszkam w malej miejscowosci i ginekologow niby jest sporo, ale dobrych moze trzech.Ja dziś dzwoniłam żeby umówić się do swojego ginekologa, który mi prowadził poprzednią ciążę, a tu szok Pani mówi, że dobrze, że byłam pacjentką doktora, bo ma tyle pacjentek, że nowych już raczej nie przyjmuje i mam pisać e-mail z opisem jaka ma to być wizyta i on dopiero mi ustali termin… wiedziałam, że to świetny lekarz, ale nie spodziewałam się że tak trudno się do niego teraz dostać…
Ostatnio dzwonilam do ginekolog, ktora prowadzila mi poprzednia ciaze i uslyszalam termin za 3 miesiace
Nath096
Tzn jak jest prywatnie to nie wiem,na fundusz oczywiście. Znajoma akurat nie w ciąży. Ja w poprzedniej ciąży szłam do tej Endo pierwszy raz bo chciałam też żeby mi poprowadziła ciszę pod kątem cukrzycy ,napisalam email gdzie opisałam sytuację i bardzo szybko mnie przyjęła.U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?
Ja również czekam na termin do pani ginekolog która mi prowadziła poprzednią ciążę. Nie wyobrażam sobie że mogłabym iść do kogoś innego. I to prywatnie, a terminy na listopad. Ale obiecali mi że mnie wcisną na pierwszą wizytę i dadzą znać, więc czekam.
fckathy
Dzień dobry dziewczyny, witam się nieśmiało, jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej usg, bo za wcześnie, ale beta z przyrostem prawidłowym, termin z kalkulatora na 29 maja. Dziś 3+6.
Uderzam od razu z pytaniem: obudziłam się dziś przeziębiona, głównie gardło mam zainfekowane. Macie jakieś sposoby na stan zapalny w pierwszym trymestrze, żeby nie zaszkodzić dzidzi? Zazwyczaj brałam ibuprom po prostu.
Uderzam od razu z pytaniem: obudziłam się dziś przeziębiona, głównie gardło mam zainfekowane. Macie jakieś sposoby na stan zapalny w pierwszym trymestrze, żeby nie zaszkodzić dzidzi? Zazwyczaj brałam ibuprom po prostu.
reklama
Lina_88
Aktywna w BB
Miałam tydzień temu chore gardło. Bardzo pomogły mi inhalacje z soli fizjologicznej. Ból gardła zniknął w dwa dni.Dzień dobry dziewczyny, witam się nieśmiało, jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej usg, bo za wcześnie, ale beta z przyrostem prawidłowym, termin z kalkulatora na 29 maja. Dziś 3+6.