reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

Dzień dobry dziewczyny, witam się nieśmiało, jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej usg, bo za wcześnie, ale beta z przyrostem prawidłowym, termin z kalkulatora na 29 maja. Dziś 3+6.

Uderzam od razu z pytaniem: obudziłam się dziś przeziębiona, głównie gardło mam zainfekowane. Macie jakieś sposoby na stan zapalny w pierwszym trymestrze, żeby nie zaszkodzić dzidzi? Zazwyczaj brałam ibuprom po prostu.
Ja zrobiłam test z powodu przeziębienia bo nigdy nie choruje (ostatnio 4 lata temu covid) i piłam non stop herbatę z miodem i cytryną i mi minęło dość szybko :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny, witam się nieśmiało, jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej usg, bo za wcześnie, ale beta z przyrostem prawidłowym, termin z kalkulatora na 29 maja. Dziś 3+6.

Uderzam od razu z pytaniem: obudziłam się dziś przeziębiona, głównie gardło mam zainfekowane. Macie jakieś sposoby na stan zapalny w pierwszym trymestrze, żeby nie zaszkodzić dzidzi? Zazwyczaj brałam ibuprom po prostu.
Witamy 😍 masz już umówioną wizytę potwierdzającą?

Mi pomaga płukanie gardła woda z solą, inhalacje i duuzo hermaty z imbirem i miodem. Jem też dużo cebuli i czosnku na kanapkach😅 leczę sie tak od 4 lat bo jak karmiłam piersia jeszcze do niedawna to leków wcale nie uzywalam

ja polecam płukanie gardła woda z solą

Ja dziś krew już upuściłam na bete I progesteron. Wyniki niestety jutro będą bo wyjazdowe są z mojego labu do innego miasta..🫣

Ja dziś krew już upuściłam na bete I progesteron. Wyniki niestety jutro będą bo wyjazdowe są z mojego labu do innego miasta..🫣
ja wczoraj zrobiłam o 12 i tez myślałam, ze dziś rano będą, ale pojawiły się o 21:00 wczoraj. No ale myślałam, że zejdę w oczekiwaniu. To był mój pierwszy przyrost, wiec spora presja 😂

Ja się wczoraj obudziłam z bolącym gardłem też 🤣 na razie mam jakieś tabletki na gardło p r e n a l e n, ale niewiele dają, więc sprawdzę tą sól fizjologiczną!

ja wczoraj zrobiłam o 12 i tez myślałam, ze dziś rano będą, ale pojawiły się o 21:00 wczoraj. No ale myślałam, że zejdę w oczekiwaniu. To był mój pierwszy przyrost, wiec spora presja 😂
I ile beta wynosi z wczoraj? Ja jestem dziś 4t1d I to pierwsza beta I się główkuje jaka powinna być bo kreski dość mocne sa

reklama
Do góry