reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Tak
ja jestem po transferze.

W niedziele 5dpt 19.700
Wczoraj 7dpt 65.900

A owulację miałaś monitoringiem potwierdzoną?
Tak,owu w 24 dniu cyklu wiec ciąża wg ostatniej miesiaczki(11 sierpien) ma 5t0d przy 32 dniowych cyklach,ale teraz mi sie przesunela i wg owu wychodzi 4t1d i zobaczymy co na usg będzie. 23.09 mam lekarza.

reklama
Tak

Tak,owu w 24 dniu cyklu wiec ciąża wg ostatniej miesiaczki(11 sierpien) ma 5t0d przy 32 dniowych cyklach,ale teraz mi sie przesunela i wg owu wychodzi 4t1d i zobaczymy co na usg będzie. 23.09 mam lekarza.
fajnie, super :) moim zdaniem nie ma co się sugerować betami innych osób, bo one serio wychodzą od sasa do lasa. Ale skoro masz wyraźna kreskę to na pewno będzie konkretna :) u mnie krecha nadal bladziusieñka :)) przyrost najwazniejszy :)) ja się w luxmedzie umówiłam na prowadzenie ciazy na przyszły piątek to będzie 5+1 u mnie :)) zobaczymy ci klinika jutro powie, mam nadzieje, ze szybciej mnie wezmą na weryfikacje 😅

fajnie, super :) moim zdaniem nie ma co się sugerować betami innych osób, bo one serio wychodzą od sasa do lasa. Ale skoro masz wyraźna kreskę to na pewno będzie konkretna :) u mnie krecha nadal bladziusieñka :)) przyrost najwazniejszy :)) ja się w luxmedzie umówiłam na prowadzenie ciazy na przyszły piątek to będzie 5+1 u mnie :)) zobaczymy ci klinika jutro powie, mam nadzieje, ze szybciej mnie wezmą na weryfikacje 😅
No ja zawal miałam jak zaczęłam plamić 14dpo,ale na szczęście to było jednodniowe brązowe plamienie i ponoc się zdarza w terminie miesiączki stad te obsesyjne robienie testów. Wstawiam zdjęcie wszystkich🫣 od 8dpo do dziś. Nie mam tylko 13dpo bo testu nie miałam . Dziś 15dpo

Załączniki

• Screenshot_20240918_124150_Gallery.jpg
    Screenshot_20240918_124150_Gallery.jpg
    162,3 KB · Wyświetleń: 80
No ja zawal miałam jak zaczęłam plamić 14dpo,ale na szczęście to było jednodniowe brązowe plamienie i ponoc się zdarza w terminie miesiączki stad te obsesyjne robienie testów. Wstawiam zdjęcie wszystkich🫣 od 8dpo do dziś. Nie mam tylko 13dpo bo testu nie miałam . Dziś 15dpo
piękne zdjęcie 🥰🥰🥰 beta to formalność 🥰🥰🥰

Czy któraś z was ma książkę mamyginekolog „książka o ciąży”? Polecacie? Czy lepiej kupić „Mamy dla mamy&taty”? :)

Super 🥰 Myslałam że tylko ja zrobiłam tyle testów 🙈 Widzę nie jestem sama 😂

Ja zrobiłam dziś przyrost, ale w innym labie i szału nie ma. Mam możliwość zrobienia usg w pracy, więc poprosiłam koleżankę. Wszystko na miejscu i zgadza się z wiekiem ciążowym. Powiedziała, że opcje są 3. Albo się ciąża zatrzyma, albo kwestia dwóch różnych laboratoriów, albo był bliźniak i go nie ma. Powtórka usg chyba w poniedziałek

reklama
Do góry