reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja też od kadrowej mam. Olo, obawiam się, że kopanie nie ma wiele wspólnego z temperaturą, dzieciaki jeszcze nie czają tej zależności. Wiki też nie znosi czapek, więc piąteczka Leon!

reklama
Ja też od kadrowej mam. Olo, obawiam się, że kopanie nie ma wiele wspólnego z temperaturą, dzieciaki jeszcze nie czają tej zależności. Wiki też nie znosi czapek, więc piąteczka Leon!
Bo nasze dzieci wiedzą że pod czapką to włosy się nie układają [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

1497287479-aaaaaa.jpeg

No to ten.... będę się gapił i nawet mi powieka nie drgnie a spać kurde nie będę...

U nas to już chyba tak będzie że od 18 do 22 Leon nie śpi. Gapi się, stęka jak niedźwiadek, zalicza dwa karmienia i nawet nie próbuje zasnąć.
Wieczorem muszę wprowadzać butle bo te godziny to też czas dla syna numer 1 . A nie mogę nic zrobić kiedy nr 2 wisi mi na cycu [emoji17], a Olo chce z mamą wszystko.

Jest chusta <3 Dziewczyna ze sklepu internetowego, w którym ją zamawiałam dziś nam ją osobiście przywiozła, żebyśmy mogli szybciej chustować i nie czekać na przesyłkę. A do tego dorzuciła jeszcze proszek, bo chusty pierze się w proszku, a my mamy tylko płyn do prania Jelp.
No jestem zachwycona takim podejściem :)

Olo32 faktycznie świetne podejście do klienta! To jakiś specjalny proszek? Bo pierwsze o tym słyszę, a wcześniej chustę prałam w płynie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Zimno dziś. ...ale co tam pakowanie czas zacząć i tym samym dlugo weekend...dzis wyjeżdżamy...

A moje dziecko tez od 19 do 22 oczy jak 5 zl i nie miała zamiaru spać ale za to w nocy jedna pobudka :) nie marudzila tylko poprostu Jej sie spać nie chciało...

reklama
Byliśmy na wizycie patronażowej.
Młoda ma przekrwione gardło.
Mam nadzieję, że to nie przez ten szpital w niedzielę..
Mamy obserwować, czy nic się nie rozwinie, ale noworodki nie mają gorączki.
I szczerze mówiąc nie wiem jak to robić.

Pępek sączy się dalej. Traktować Octeniseptem..

I ja naprawdę zejdę z nerwów.

Do góry