reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Tak sobie myślę że jak niecieżarni nie mają kultury żeby nas brzuchate przepuścić w kolejce to my mamy mieć? Zarządzam wyścig kto pierwszy ten lepszy, tylko biada jak ja będę ostatnia [emoji13][emoji12][emoji14] to już nie jesteście moje koleżanki [emoji23][emoji16][emoji3]

reklama
@MajaMaj no wow!!!! Ale czad!! Gratulacje! Dobrze, że zdążyliście do szpitala! :)
@milkaklaudia u mnie 5 dni do terminu i cisza. To oczekiwanie jest straszne ;) Jutro się wybieram do lekarza, żeby sprawdził, jak tam to wszystko wygląda i czy chociaż trochę się szykuje :)
Olo32 ja już też mam dosyć czekania... Niecierpliwie się bardzo ;) tak mi się teraz dluzy.

MAJMAJ- szok, pięknie, brawo. Tez tak chcę. Cudownie!!

a myślałam, że marta:-) urodziła ekspresowo :-)))

olo, milkaklaudia - Wy tydzień więcej niż ja a my z mężem też już niecierpliwi bardzo, wydaje nam się że jescze tak nie czekaliśmy żeby było już :-)

Czy nosimy w brzuchach jakieś wygodnickie pokolenie??

ciastka upieczone, pranie powieszone, jakoś te okna mnie nie ciągną ale chyba sie poświęcę :-)))

Jestem dziewczynki. Po 5 pisałam Wam, że zbieramy się do szpitala, na IP byliśmy 5:45, o 6:00 urodziła się Wiktoria to był ekspres!!! Jak dojechaliśmy to miałam 7 cm rozwarcia więc szybciutka akcja, dwa parte i mam tą moją wyczekana królewnę ! Teraz czekam na pediatrę, mała zjadła i śpi sobie smacznie. Życzę Wam też tak szybkich porodów!
Całujemy Was i czekamy na kolejny wysyp.
[emoji102] [emoji122] [emoji106] możesz mojego syna też urodzić [emoji12] . Gratulacje ogromne !!!!!!!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@MajaMaj ,niektórym zajmuje więcej wizyta w toalecie niż Twój poród !!! :D Gratuluję !!!

Wiem, wiem.... blokuję kolejkę, ale proszę bardzo nie będę się gniewać jak urodzicie przede mną ;p

U nas są skurcze... cały czas przepowiadające. Wczoraj wieczorem myślałam, że już, ale poszłam uśpić Marysię i też zasnęłam. Obudziły mnie przed 5 i tak sobie dalej są, z mniejszą lub większą mocą, ale nie taką, żeby się zabierać do szpitala.... nie chcę póki co się sztucznie napędzać oxy zwłaszcza, że termin z usg z różnicą około 2 tyg. więc mała może być jeszcze nie gotowa .

@MajaMaj i @Gabiś trzymam kciuki.
Maluch bardzo grzeczny. Praktycznie w ogóle nie płacze. Nawet dał mi pospać w nocy- spał od 20 do 1 a pózniej od 3-5.
1494829038-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jejuuu jaki Słodki :) Gratuluję!

@MajaMaj na bogów!
Powiedz chociaż, że nie miałaś momentu niepewności, że to jeszcze nie to i spokojnie możecie poczekać(!). Przecież na nie tak długo przed startem na IP pisałaś, że chyba się zaczęło.
Chyba!
Weź.. :D
Nie lękaj tak ludzi. :p
Chociaż totalnie Ci zazdroszczę tak błyskawicznie zgranej i pięknej akcji. ;)

@Karlik u mnie to samo. Panna mieszka na solidnych włościach. Dobrze, że nogi ma tylko z jednej strony i że nie oglądałam z nią w ciąży Obcego, bo by pewnie pępkiem wyszła. ;P

I jestem chyba jedyną z Was, której się nie spieszy. Jak ja bym chciała mieć pewność, że mam jeszcze dwa tygodnie spokojnego dwupaku. Albo i trzy - trzy przecież też ciągle w terminie jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Waraai, do tej pory nie mogę uwierzyć, że jednak dojechaliśmy na czas. Moje skurcze w ogóle nie były regularne, ani jeden nie był książkowy- ciągle co 10, 5, 8, znów 10, 3 minuty. No w cały świat! A przecież mają być przede wszystkim REGULARNE!!! Dobrze, że moja położna akurat kończyła dyżur więc kazała przyjechać żeby zbadać jeszcze podczas godzin pracy. No i jak zbadała to biegusiem gnalysmy rodzić, nawet na zgodę na przyjęcie do szpitala, no nic kompletnie. Także tego, szykujcie sie! Wrzucę Wam zaraz zapis moich skurczy- to na pewno nie jest zapis, przy którym każą jechać do szpitala!

Do góry