reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A gdzież tam Kochana, u mnie zero skurczów. Będą bawić się w wywołanie, więc ja to pewnie na dziś nie mam szans...
Ale za Ciebie kciuki trzymam! :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś trzymam kciuki i dawaj znać [emoji2] !!!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@gulba5 gratulacje! Wspaniale sobie poradziłaś, a lekko nie było z tego co piszesz.
Synuś zaś wygląda fantastycznie! Najcięższa robota należała do Ciebie. ;)

@MajaMaj powodzenia! I szybkiego porodu!
Daj znać, jak to z tymi skurczami tym razem było i po czym miałaś pewność (przy wcześniejszych lękach o brak pewności), że to już. :)

@Gabiś może jednak dziś ruszy. :)
Trzymam kciuki.

38tc skończony!
Matkobosko, jakież to zaskakujące uczucie być tak długo w ciąży. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hejka[emoji16]ja witam dzisiaj 40tydzień... No dziewuchy długi weekend nam się przeciągnął ale basta, nie chcę nikomu wchodzić w kolejkę bo bardzo kulturalna jestem więc proszę panie z wyższych pozycji BRAĆ SIĘ I NA SZPITALE bo mnie już też się chce...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@MajaMaj i @Gabiś trzymam kciuki.
Maluch bardzo grzeczny. Praktycznie w ogóle nie płacze. Nawet dał mi pospać w nocy- spał od 20 do 1 a pózniej od 3-5.
1494829038-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka fajna czapka [emoji16] mały slodziaczek [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Gulba - bardzo jesteś wytrwała ale jaki efekt! Wspaniale. Tak długo to trwało! Szacun!
MajMaj - bardzo się cieszę, że się juz doczekałaś. Dosłownie 7 godzin od poczucia że jeszcze do tego że wiesz, że już. Też tak chcę. Czekamy na wieści!! Jak wygląda 4 poród.

Dziś w nocy miałam dwa mocne skurcze które mnie obudziły ( takie aż do krzyża) i wiecie jaka była moja reakcja? Uśmiech i spokój.
I pomyślałam 15.05.2017 - bardzo ładna data urodzin :-)
No i wszystko przeszło. Zaprowadziłam dzieci do szkoły na nogach ( prawie 300m różnicy w poziomie między szkołą a domem, więc myślałam, że jak już wrócę na tę moją górę to urodzę - dupa. Nic mnie nawet nie boli :-))
Dziś okna - jutro koniec 38 tygodnia, a ten wczoraj się wwiercał wieczorem a teraz tańce, jakby tam jeszcze dużo miejsca miał. :growl::growl::realmad:

reklama
Gulba, słodziak gratulacje !!!!!

Majamaj, powodzenia.....bezpolesnego i szybkiego porodu. ...do boju Koleżanko ;)

I wiosna juz chyba zagościła w Poznaniu na dobre...nie jest tak pięknie jak wczoraj ale i tak ładnie. Od dzis juz zaczynamy normalne poranki bez taryfy ulgowej dla Małej...bedzie zawozic i odbierać brata ze szkoly....wiec wesoło będzie...

I co zaczynamy sprzatnie poweekendowe...a Mała ma taką czkawkę że pies sie obudził i patrzy co w kolysce tak czka...:)

Karlik, synek ćwiczy Twoją cierpliwość ;) wcześniej źle im bylo w brzuchach a teraz nie chcą sie wyprowadzić. ...ja tez myślę o oknach dziś. ...

Do góry