reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej ho!
@MajaMaj powodzenia i szybkiego porodu!!
U nas dalej oczekiwanie. Mała czasem się wwierca w dół tak, że ja aż podskakuję, ale na tym się kończy. Seksy dopiero w środę, bo mąż cośtam w środę ma pilnego.

Tak więc oczekiwanie mode on. I koniec 39 tygodnia też mode on ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem dziewczynki. Po 5 pisałam Wam, że zbieramy się do szpitala, na IP byliśmy 5:45, o 6:00 urodziła się Wiktoria to był ekspres!!! Jak dojechaliśmy to miałam 7 cm rozwarcia więc szybciutka akcja, dwa parte i mam tą moją wyczekana królewnę ! Teraz czekam na pediatrę, mała zjadła i śpi sobie smacznie. Życzę Wam też tak szybkich porodów!
Całujemy Was i czekamy na kolejny wysyp.

Jestem dziewczynki. Po 5 pisałam Wam, że zbieramy się do szpitala, na IP byliśmy 5:45, o 6:00 urodziła się Wiktoria to był ekspres!!! Jak dojechaliśmy to miałam 7 cm rozwarcia więc szybciutka akcja, dwa parte i mam tą moją wyczekana królewnę ! Teraz czekam na pediatrę, mała zjadła i śpi sobie smacznie. Życzę Wam też tak szybkich porodów!
Szczęściara[emoji8][emoji8][emoji8] witamy[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dzisiaj 15.05
Ja rodzona 15.11
Mąż 15.08
Franc16.07
To i młoda mogłaby się z datą dostosować do rodziny [emoji53]

Az się popłakałam, no wzruszyłam się :) ledwo co zdążyłas do szpitala :) jeju jaki Express :D zazdroszczę zdrowo i gratuluję :* no w ciągu przerwy srodlekcyjnej urodziłas swoją królewne :)
Gulba Gratulacje przeslicznego synka. Byłaś dzielna z tego co piszesz!
DaWo Nam dziś również wchodzi 40 tydzień :) na kolejny poniedziałek termin :) równy tydzień pozostał :)
Skurczy brak, jutro ktg znów i morfologia jeszcze i mocz.

Cóż za ekspres[emoji846].
Gratulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MajaMaj no wow!!!! Ale czad!! Gratulacje! Dobrze, że zdążyliście do szpitala! :)
@milkaklaudia u mnie 5 dni do terminu i cisza. To oczekiwanie jest straszne ;) Jutro się wybieram do lekarza, żeby sprawdził, jak tam to wszystko wygląda i czy chociaż trochę się szykuje :)

Az się popłakałam, no wzruszyłam się :) ledwo co zdążyłas do szpitala :) jeju jaki Express :D zazdroszczę zdrowo i gratuluję :* no w ciągu przerwy srodlekcyjnej urodziłas swoją królewne :)
Gulba Gratulacje przeslicznego synka. Byłaś dzielna z tego co piszesz!
DaWo Nam dziś również wchodzi 40 tydzień :) na kolejny poniedziałek termin :) równy tydzień pozostał :)
Skurczy brak, jutro ktg znów i morfologia jeszcze i mocz.
No właśnie ja już z miesiąc badań nie miałam, no ale jak ginekolognie kazała [emoji53] jutro mam wizytę to zobaczymy, to jeżdżenie teraz co tydzień już mnie wkur... Niech już ruszy ta machina porodowa bo jak jeszcze raz bez sensu na oddział pojadę tak jak w sobotę to dopiero się zirytuje [emoji53][emoji34][emoji35][emoji51][emoji36]

reklama
Do góry