reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Już mi się po nocy śni papier toaletowy, przez 8miesiecy miał nie być podbarwiony krwią, a teraz jakby mógł już być to też nie jest, hmmm i jak tu dogodzić jaśnie pani?[emoji39]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MajaMaj, dałaś czadu...
Ja leżę już na sali. Zero rozwarcia....buuuu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu wysprzątałam cały strych - natargałam się, namęczyłam. Teraz mam stres że sie mąż skapnie - he he he

MajMaj - nie wiem jaki masz telefon, ale powinnaś mieć możliwość edycji zdjęcia i tam zmniejszyć albo wysłać na email z galerii i wtedy u mnie pyta jaka ma byc wielkość.

Waraai, do tej pory nie mogę uwierzyć, że jednak dojechaliśmy na czas. Moje skurcze w ogóle nie były regularne, ani jeden nie był książkowy- ciągle co 10, 5, 8, znów 10, 3 minuty. No w cały świat! A przecież mają być przede wszystkim REGULARNE!!! Dobrze, że moja położna akurat kończyła dyżur więc kazała przyjechać żeby zbadać jeszcze podczas godzin pracy. No i jak zbadała to biegusiem gnalysmy rodzić, nawet na zgodę na przyjęcie do szpitala, no nic kompletnie. Także tego, szykujcie sie! Wrzucę Wam zaraz zapis moich skurczy- to na pewno nie jest zapis, przy którym każą jechać do szpitala!
A możesz i nasze dzieci urodzić[emoji12] ? Do wieczora mieli byśmy już komplet [emoji41] .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak widać my dalej w całości. Niedawno mnie corunia z tatusiem odwiedziła i uskuteczniała ostatnie przytulanki z brzuchem.

1494868358-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry