reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Tak sobie myślę że jak niecieżarni nie mają kultury żeby nas brzuchate przepuścić w kolejce to my mamy mieć? Zarządzam wyścig kto pierwszy ten lepszy, tylko biada jak ja będę ostatnia [emoji13][emoji12][emoji14] to już nie jesteście moje koleżanki [emoji23][emoji16][emoji3]

reklama
@MajaMaj no wow!!!! Ale czad!! Gratulacje! Dobrze, że zdążyliście do szpitala! :)
@milkaklaudia u mnie 5 dni do terminu i cisza. To oczekiwanie jest straszne ;) Jutro się wybieram do lekarza, żeby sprawdził, jak tam to wszystko wygląda i czy chociaż trochę się szykuje :)
Olo32 ja już też mam dosyć czekania... Niecierpliwie się bardzo ;) tak mi się teraz dluzy.

MAJMAJ- szok, pięknie, brawo. Tez tak chcę. Cudownie!!

a myślałam, że marta:-) urodziła ekspresowo :-)))

olo, milkaklaudia - Wy tydzień więcej niż ja a my z mężem też już niecierpliwi bardzo, wydaje nam się że jescze tak nie czekaliśmy żeby było już :-)

Czy nosimy w brzuchach jakieś wygodnickie pokolenie??

ciastka upieczone, pranie powieszone, jakoś te okna mnie nie ciągną ale chyba sie poświęcę :-)))

Jestem dziewczynki. Po 5 pisałam Wam, że zbieramy się do szpitala, na IP byliśmy 5:45, o 6:00 urodziła się Wiktoria to był ekspres!!! Jak dojechaliśmy to miałam 7 cm rozwarcia więc szybciutka akcja, dwa parte i mam tą moją wyczekana królewnę ! Teraz czekam na pediatrę, mała zjadła i śpi sobie smacznie. Życzę Wam też tak szybkich porodów!
Całujemy Was i czekamy na kolejny wysyp.
[emoji102] [emoji122] [emoji106] możesz mojego syna też urodzić [emoji12] . Gratulacje ogromne !!!!!!!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@MajaMaj ,niektórym zajmuje więcej wizyta w toalecie niż Twój poród !!! :D Gratuluję !!!

Wiem, wiem.... blokuję kolejkę, ale proszę bardzo nie będę się gniewać jak urodzicie przede mną ;p

U nas są skurcze... cały czas przepowiadające. Wczoraj wieczorem myślałam, że już, ale poszłam uśpić Marysię i też zasnęłam. Obudziły mnie przed 5 i tak sobie dalej są, z mniejszą lub większą mocą, ale nie taką, żeby się zabierać do szpitala.... nie chcę póki co się sztucznie napędzać oxy zwłaszcza, że termin z usg z różnicą około 2 tyg. więc mała może być jeszcze nie gotowa .

@MajaMaj i @Gabiś trzymam kciuki.
Maluch bardzo grzeczny. Praktycznie w ogóle nie płacze. Nawet dał mi pospać w nocy- spał od 20 do 1 a pózniej od 3-5.
1494829038-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jejuuu jaki Słodki :) Gratuluję!

@MajaMaj na bogów!
Powiedz chociaż, że nie miałaś momentu niepewności, że to jeszcze nie to i spokojnie możecie poczekać(!). Przecież na nie tak długo przed startem na IP pisałaś, że chyba się zaczęło.
Chyba!
Weź.. :D
Nie lękaj tak ludzi. :p
Chociaż totalnie Ci zazdroszczę tak błyskawicznie zgranej i pięknej akcji. ;)

@Karlik u mnie to samo. Panna mieszka na solidnych włościach. Dobrze, że nogi ma tylko z jednej strony i że nie oglądałam z nią w ciąży Obcego, bo by pewnie pępkiem wyszła. ;P

I jestem chyba jedyną z Was, której się nie spieszy. Jak ja bym chciała mieć pewność, że mam jeszcze dwa tygodnie spokojnego dwupaku. Albo i trzy - trzy przecież też ciągle w terminie jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Waraai, do tej pory nie mogę uwierzyć, że jednak dojechaliśmy na czas. Moje skurcze w ogóle nie były regularne, ani jeden nie był książkowy- ciągle co 10, 5, 8, znów 10, 3 minuty. No w cały świat! A przecież mają być przede wszystkim REGULARNE!!! Dobrze, że moja położna akurat kończyła dyżur więc kazała przyjechać żeby zbadać jeszcze podczas godzin pracy. No i jak zbadała to biegusiem gnalysmy rodzić, nawet na zgodę na przyjęcie do szpitala, no nic kompletnie. Także tego, szykujcie sie! Wrzucę Wam zaraz zapis moich skurczy- to na pewno nie jest zapis, przy którym każą jechać do szpitala!

Do góry