reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A ja też już po USG [emoji1]. Leon puki co ma 2800 . Mały jakiś jak dla mnie ale od początku idealnie średnią trzyma [emoji4]. Myślałam że z 3kg będzie . Olo urodził się w 38tg i miał 3650 więc brat będzie raczej mniejszy. Dotuczę go jeszcze z 0,5 kg i niech wyłazi [emoji1]. I tu przydały by się ciasteczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . Nie da się ich @Martussa82 jakoś ich po Polsce rozesłać [emoji41]. Tylko kurierem bo listonosz zje...

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lalamido może przepis puścić w obieg i wtedy będziemy się zażerały :D

Link do: Moje Wypieki | Chrupiące owsiane ciasteczka

polecam dać jedno jajko więcej, kokosowe wiórki, kakaaaaa z dwie łyżki i dwie łyżki Nutelli :D
Ha! Też korzystam z tej stronki, ale obracałam się tylko w ciastach[emoji4] . Namówiłaś mnie, napiekę se [emoji57] i se sama zjem. Moi faceci to troglodyci, jak coś nie jest rasowym schabowym to nie zjedzą. A z ciast tylko sernik, szarlotka i babka cytrynowa [emoji12] .

Lalamido Twoi chociaż cos ze słodkiego skonsumuja, u mnie mąż z ciast, ciasteczek i deserów zjada tylko czekoladę w czystej postaci...a ja uwielbiam piec, wiec wszystko co wyczaruje dziele pomiędzy resztę rodziny zeby sie nie zmarnowalo no i zeby mi dupa za mocno nie urosla:):p

Lalamido Twoi chociaż cos ze słodkiego skonsumuja, u mnie mąż z ciast, ciasteczek i deserów zjada tylko czekoladę w czystej postaci...a ja uwielbiam piec, wiec wszystko co wyczaruje dziele pomiędzy resztę rodziny zeby sie nie zmarnowalo no i zeby mi dupa za mocno nie urosla:):p
Ja mam tak z sąsiadką [emoji16] już w normie jest że wszystko pieczemy na dwie rodziny

Ja mam tak z sąsiadką [emoji16] już w normie jest że wszystko pieczemy na dwie rodziny

Ja najpierw musialabym mieć sąsiadów bo jak na razie to i z prawej i z lewej jeszcze są w trakcie budowy wiec lipa...ale obstawiam że zwierzyna leśna, która podchodzi pod dom raczej by nie pogardzila slodkosciami:p

reklama
Witam!
Ale się tu dzieje :) Ja dziś po KTG w szpitalu (4h z życia wyjęte) padłam i spałam kolejne 4h. To chyba przez tę pogodę. Leje, szaro, buro.. brrr...

@marta:-) - jak skurcze? trzymam kciuki!

@asia333podlasie - ty nasz termin na 23.05 to może jeszcze poczekaj z tym porodem, co? Leż, odpoczywaj i nie myśl o ciśnieniu, bo wtedy samo się jeszcze podnosi.

@Martussa82 - takie ciastka powinny być prawnie zakazane :D Siedząc na IP zobaczyłam zdjęcie i prawie zaśliniłam podłogę :p nie dla mnie takie rarytasy :(

@Karlik - szybko Ci przyszły te zakupy z AliExpress. Ja ciągle czekam na swoje staniki i plecak na dzieckowe utensylia. Ostatnio jak sprawdzałam co się dzieje z moimi zakupami to czekały na statek gdzieś w chinach.

@Klaudia_i_nikodem - witajcie w domu! jak samopoczucie? Dla mnie najbardziej przerażającym momentem z całej tej imprezy jest właśnie powrót do domu, więc tym bardziej Wam kibicuję! Teraz czas na budowanie nowej rzeczywistości dla Was obojga :)

Ja dziś w końcu spakowałam torbę dla siebie i małego. Przynajmniej w większości. Ciągle jeszcze coś do niej dorzucam i mam wrażenie, że zapomniałam o czymś niezwykle istotnym. Ale sprawdzam z listą ze strony bebiprogram
Link do: Co spakować do szpitala? - BebiProgram
Za to mój mąż się w końcu zainteresował tematem wycieczki na porodówkę i stwierdził, że musi sobie suchy prowiant załatwić :)

Do góry