DaWo
Fanka BB :)
Ja to przeważnie nie mam czym się uczesać w takich miejscach i podejrzewam że teraz też tak będzie [emoji139]Witam!
Ale się tu dzieje Ja dziś po KTG w szpitalu (4h z życia wyjęte) padłam i spałam kolejne 4h. To chyba przez tę pogodę. Leje, szaro, buro.. brrr...
@marta:-) - jak skurcze? trzymam kciuki!
@asia333podlasie - ty nasz termin na 23.05 to może jeszcze poczekaj z tym porodem, co? Leż, odpoczywaj i nie myśl o ciśnieniu, bo wtedy samo się jeszcze podnosi.
@Martussa82 - takie ciastka powinny być prawnie zakazane Siedząc na IP zobaczyłam zdjęcie i prawie zaśliniłam podłogę [emoji14] nie dla mnie takie rarytasy
@Karlik - szybko Ci przyszły te zakupy z AliExpress. Ja ciągle czekam na swoje staniki i plecak na dzieckowe utensylia. Ostatnio jak sprawdzałam co się dzieje z moimi zakupami to czekały na statek gdzieś w chinach.
@Klaudia_i_nikodem - witajcie w domu! jak samopoczucie? Dla mnie najbardziej przerażającym momentem z całej tej imprezy jest właśnie powrót do domu, więc tym bardziej Wam kibicuję! Teraz czas na budowanie nowej rzeczywistości dla Was obojga
Ja dziś w końcu spakowałam torbę dla siebie i małego. Przynajmniej w większości. Ciągle jeszcze coś do niej dorzucam i mam wrażenie, że zapomniałam o czymś niezwykle istotnym. Ale sprawdzam z listą ze strony bebiprogram
Link do: Co spakować do szpitala? - BebiProgram
Za to mój mąż się w końcu zainteresował tematem wycieczki na porodówkę i stwierdził, że musi sobie suchy prowiant załatwić
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom