reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Fakt.
Słońce, błękitne niebo i kilkanaście stopni. :)

Wracam z jednego szpitala od chirurga i jadę do następnego do kardiologa.
Ale po drodze wstąpię na jakieś ogromne lody molekularne mrożone ciekłym azotem. [emoji33]
Pyszne niemożliwe, a definitywnie zasłużyłam. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś też pogoda średnia-słońca nie ma ale chociaż nie pada. Ja też kilka razy próbowałam wstawić zdjęcie z telefonu ale plik za duży,a z laptopa nie próbowałam.
Fakt te wózki teraz wszystkie sa takie same różnica tylko w cenie ;) dlatego my się trochę zbuntowalismy i kupiliśmy espiro vector pro ;);

Ten kosztowal 1250zl za 3 w 1 wiec mysle ze znosnie. Ja chcialam taki zeby i dla chlopca i dziewczynki pasowal bo jak bedzie wszystko dobrze to bede planowac drugiego dzieciaczka wiec pozniej nie bede juz kupowac on na zdjeciach taki dosc ciemny wychodzi ten niebieski w rzeczywistosci dosc jasny. Grzechotki nawet juz kupilam do wozka ☺
Chociaz nadal do mnie jeszcze nie dociera ani porod ani to ze bedzie takie malenstwo w domu ☺ milego dnia dziewczynki ☺

Ooooo ja też z chęcią poogladam Wasze łóżeczka i propozycje bo niemoge sie do tego zebrać. Planowalam do Ikei podskoczy i tam kupić. Narazie tylko kołyska jest ale to bedzie na dole abym nie latala góra dół caly czas.

Poniedzialkowe dzien dobry! :) podrzucalam link do lozeczka jakis czas temu, wrzuce jeszcze raz jak wroce do domku. Teraz sniadanko, ciacho i kawa na miescie (po badaniach krwi musze sie zregenerowac przeciez ;)), potem lumpeks i pepco moze ;)
1488798028-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale smaka zrobiłaś :) ja też dzis rano pobranie krwi zaliczylam...oj to moze faktycznie czas na slodkie :) ale na zapach kawy nadal mnie odrzuca...

Czekam spokojnie w nieziemskiej kolejce do kardiologa.
Zerkam w swoje dzisiejsze EKG, a tam - niespodzianka! [emoji1]

Bądź tu mądry i pisz wiersze.
Ciekawe co teraz z SN wyjdzie. :/

ed3e272b6af8abd438085bc0d05f376c.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aaaaaaaaaaaaa waraai daj znac co powie kardiolog!!

ja mam dziś dół jak....
Jak pomyślę że muzę zorganizować 4 razy odbiór dzieci ze szkoły to mi słabo.
żeby ieć chociaż kogoś do wynajęcia.... zapłacę. Kurde ale dzwonienie i proszenie się - koszmar :-(

u mnie nie pada ale szaro jakieś 10 stopni.

Żeby sobie humor polepszyć poszłabym na spacer - nie mogę, zjadłabym coś słodkiego - nie mogę, drink :-) - nie mogę. Nawet to lezenie nie jest tak strasznie dołujące jak ta organizacja wokól dzieci :-(

Do góry