reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Fakt.
Słońce, błękitne niebo i kilkanaście stopni. :)

Wracam z jednego szpitala od chirurga i jadę do następnego do kardiologa.
Ale po drodze wstąpię na jakieś ogromne lody molekularne mrożone ciekłym azotem. [emoji33]
Pyszne niemożliwe, a definitywnie zasłużyłam. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś też pogoda średnia-słońca nie ma ale chociaż nie pada. Ja też kilka razy próbowałam wstawić zdjęcie z telefonu ale plik za duży,a z laptopa nie próbowałam.
Fakt te wózki teraz wszystkie sa takie same różnica tylko w cenie ;) dlatego my się trochę zbuntowalismy i kupiliśmy espiro vector pro ;);

Ten kosztowal 1250zl za 3 w 1 wiec mysle ze znosnie. Ja chcialam taki zeby i dla chlopca i dziewczynki pasowal bo jak bedzie wszystko dobrze to bede planowac drugiego dzieciaczka wiec pozniej nie bede juz kupowac on na zdjeciach taki dosc ciemny wychodzi ten niebieski w rzeczywistosci dosc jasny. Grzechotki nawet juz kupilam do wozka ☺
Chociaz nadal do mnie jeszcze nie dociera ani porod ani to ze bedzie takie malenstwo w domu ☺ milego dnia dziewczynki ☺

Ooooo ja też z chęcią poogladam Wasze łóżeczka i propozycje bo niemoge sie do tego zebrać. Planowalam do Ikei podskoczy i tam kupić. Narazie tylko kołyska jest ale to bedzie na dole abym nie latala góra dół caly czas.

Poniedzialkowe dzien dobry! :) podrzucalam link do lozeczka jakis czas temu, wrzuce jeszcze raz jak wroce do domku. Teraz sniadanko, ciacho i kawa na miescie (po badaniach krwi musze sie zregenerowac przeciez ;)), potem lumpeks i pepco moze ;)
1488798028-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale smaka zrobiłaś :) ja też dzis rano pobranie krwi zaliczylam...oj to moze faktycznie czas na slodkie :) ale na zapach kawy nadal mnie odrzuca...

Czekam spokojnie w nieziemskiej kolejce do kardiologa.
Zerkam w swoje dzisiejsze EKG, a tam - niespodzianka! [emoji1]

Bądź tu mądry i pisz wiersze.
Ciekawe co teraz z SN wyjdzie. :/

ed3e272b6af8abd438085bc0d05f376c.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aaaaaaaaaaaaa waraai daj znac co powie kardiolog!!

ja mam dziś dół jak....
Jak pomyślę że muzę zorganizować 4 razy odbiór dzieci ze szkoły to mi słabo.
żeby ieć chociaż kogoś do wynajęcia.... zapłacę. Kurde ale dzwonienie i proszenie się - koszmar :-(

u mnie nie pada ale szaro jakieś 10 stopni.

Żeby sobie humor polepszyć poszłabym na spacer - nie mogę, zjadłabym coś słodkiego - nie mogę, drink :-) - nie mogę. Nawet to lezenie nie jest tak strasznie dołujące jak ta organizacja wokól dzieci :-(

Do góry