reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Aaaaa nikomu nie chciałam robić doła ciachem ;)
Dla równowagi nic nie kupiłam - w lumpeksie trochę lipa, a trochę masa starych bab przepychających się i rozrzucających ubrania ;) W F&F ubrania w najmniejszych rozmiarach przebrane, a do pepco już nie miałam siły jechać. Ot i całe moje zakupy dzisiejsze :D

A i obiecany link do łóżeczka: Link do: Łóżeczko - Tapczanik z szufladą 120x60 ALEK, białe

reklama
Ten kosztowal 1250zl za 3 w 1 wiec mysle ze znosnie. Ja chcialam taki zeby i dla chlopca i dziewczynki pasowal bo jak bedzie wszystko dobrze to bede planowac drugiego dzieciaczka wiec pozniej nie bede juz kupowac on na zdjeciach taki dosc ciemny wychodzi ten niebieski w rzeczywistosci dosc jasny. Grzechotki nawet juz kupilam do wozka [emoji5]
Chociaz nadal do mnie jeszcze nie dociera ani porod ani to ze bedzie takie malenstwo w domu [emoji5] milego dnia dziewczynki [emoji5]
A gdzie kupiłaś tak tanio? Internet?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie w Bialymstoku na rynku maja oni swoje strony jedna to babystart wiem tez ze na faceboku mozna zobaczyc albo drugie stoisko na rynku baby-toys.pl ten moj to gusio florencja ale tam mase tego jest i to jeden z najdrozszych duzo jest po 1000zl. W sklepie ten moj stal za 1800 bez sensu przeplacac.

Dziewczyny macie już poprane i poprasowane ubranka dla maluchów?
Ja kupiłam z ciekawości ten płyn do prania klebuszek z biedronki bo czytałam pozytywne opinie w Internecie na jego temat,wypralam dziś w nim matę edukacyjną,materiał z lezaczka i materiał z kołyski powiem wam,ze fajnie pachnie takim cukierkowym bobasem i chyba nie będę już kupowała żadnych płynów typu lovela do ubranek tylko wypiore wszystko właśnie w tym klebuszku.

Ja wyprałam i schowałam wszystko do worka,a w maju wypiore jeszcze raz i wtedy wyprasuje już na gotowo, albo moja mama bo ona ma fobie na punkcie prasowania ubrań dla dzieci, mój syn ma w lipcu 7lat a prasowane ma nawet gacie- przez babcię oczywiście, spodnie i bluzki wiszą na wieszakach ale jak jej się chce to nie będę robić jej przykrości [emoji16] myślę żeby kupić jej na dzień matki żelazko, nawet tak do niej zażartowałam[emoji57]i wiecie że pomysł się spodobał...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie już poprane i poprasowane ubranka dla maluchów?
Ja kupiłam z ciekawości ten płyn do prania klebuszek z biedronki bo czytałam pozytywne opinie w Internecie na jego temat,wypralam dziś w nim matę edukacyjną,materiał z lezaczka i materiał z kołyski powiem wam,ze fajnie pachnie takim cukierkowym bobasem i chyba nie będę już kupowała żadnych płynów typu lovela do ubranek tylko wypiore wszystko właśnie w tym klebuszku.
Mam poprane w loveli i poprasowane :D
Ale lepiej niech jeszcze podojrzewa mi bobas w brzuchu :D

Asia bardzo fajny wózek.
Waraai co to za wyniku z tego ekg co powiedział lekarz na nie? Ja mam tachykardie stwierdzona przed ciąża ale lekarz stwierdził ze żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego. Nigdy na to leków nie brałam bo mówił że to jest fizjologiczne normalne - a taka moja natura że trochę szybciej bije mi serce.
Mi dzisiaj właśnie zostało dostarczone łóżeczko przez siostrę i szwagra. Pięknie się robi tylko róże i róże :)
Ja dziś dzień cały na nogach, zakupy obiad, pranie, składanie ciuchów, przebranie pościeli... I padam na twarz :)
Nie pralam jeszcze ciuszków. Wszystko leży w komodzie i czeka na l4 ale chyba kupię lovela - Teraz jest promocja w biedronce. A dziś w pepco kupiłam małe lampiony zaraz WAm wyślę zdjęcie (jak się da by często wyświetla mi się że za duże)

DSC_0146.JPG

Załączniki

• DSC_0146.JPG
    DSC_0146.JPG
    992,2 KB · Wyświetleń: 430
reklama
Do góry