reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Morfologie masz ok bo poniżej 11,5 raczej wdraża się leczenie więc nie masz się co przejmować. Dokładnie tak jak napisała @marta:-) w moczu bakterie są ok póki nie ma do tego innych rzeczy. Ja nikomu zakażenia pęcherza nie życzę bo mi dodatkowo doszedł zastój w nerce. :/

Też miałam bakterie w moczu ale Ginka stwierdzila jak niema leukocytow cukrów i innych to oki...
U mnie podobnie było i doradziła, żeby poza oczywistym umycidm okolic intymnych jeszcze dodatkowo założyć tampon przed pobraniem próbki moczu. Dzięki temu bakterie z okolic pochwy nie dostaną się do próbki :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Po obiedzie...zadowolona ze szyjka oki a ostatnio tylko oglądam rzeczy dla Małej i tak myślę ze czas na odprężenie i może torebki dla siebie pooglądam....wiosna idzie :-)

Dziewczyny trzymajcie się z tymi szyjkami [emoji8] odpoczywajcie jak najwięcej... teraz jest czas na to aby inni pomagali w codzienności...

Jak śliczna buźka na zdjęciu USB - bobasek cudowny [emoji7] i jaki duży...

Witam się laski w 30 tygodniu [emoji16] obiecuje że od następnego tygodnia biorę się solidne za wyprawkę [emoji4]

Chcieliśmy dzisiaj kupić ten materac z Ikea o którym pisałam ale po sprawdzeniu na żywo stwierdziliśmy że jest zbyt miękki... teraz zastanawiam się nad tym:
Link do: MATERAC EKSKLUZYWNY LATEKSOWY 120x60 cm - 13,5 cm grubości

Co sądzicie Panie specjalistki [emoji16]?

Waraai - jaki przytulas z kotka [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja kupiłam ten, przyszedł i jestem zadowolona, a ten co wysyłasz też fajny z opisu, ale zależy jaka jest ta pianka poliuretanowa, czy średniotwarda czy twarda czy miękka, ja trochę się bałam jak mój przyjdzie, ale jest super, z jednej strony twardszy, a z drugiej bardzije miękki lateks
Link do: MATERAC LATEKSOWY 120x60x10 CM NAJLEPSZA OFERTA

Olo - ciekawy sposób z tym tamponem... nigdy nie słyszałam

Marta - o tak... torebki to dobry pomysł [emoji6] mi ostatnio tż sprezentował więc tą potrzebę zaspokoiłam [emoji3]

Majówka - dzięki za info [emoji6] kurczę... najgorzej to zamawiać przez net bo nie można dotknąć... Ale skoro jesteś zadowolona to jeżeli nic nie znajdę to też się skuszę na Twój model [emoji4]

Czy byłyście kiedyś w Sandomierzu? Coś fajnego można tam zobaczyć [emoji3]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W wakacje znajomi byli niedaleko Sandomierza i zajechali żeby zobaczyć te wszystkie miejsca z planu ojca Mateusza a co się okazało,ze większość była nagrywana w Warszawie ;)

reklama
Przedstawiam Wam Hankę, Dziewczyny!!! Miała sie urodzić dokładnie osiem lat temu,ale jej zeszło 10 dni :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Załączniki

• 2017-02-17_20.55.02.jpg
    2017-02-17_20.55.02.jpg
    78,4 KB · Wyświetleń: 102
Do góry