reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Olo32
U mnie podobnie było i doradziła, żeby poza oczywistym umycidm okolic intymnych jeszcze dodatkowo założyć tampon przed pobraniem próbki moczu. Dzięki temu bakterie z okolic pochwy nie dostaną się do próbkiTeż miałam bakterie w moczu ale Ginka stwierdzila jak niema leukocytow cukrów i innych to oki...
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
majówka2017
Zaciekawiona BB
Dziewczyny trzymajcie się z tymi szyjkami [emoji8] odpoczywajcie jak najwięcej... teraz jest czas na to aby inni pomagali w codzienności...
Jak śliczna buźka na zdjęciu USB - bobasek cudowny [emoji7] i jaki duży...
Witam się laski w 30 tygodniu [emoji16] obiecuje że od następnego tygodnia biorę się solidne za wyprawkę [emoji4]
Chcieliśmy dzisiaj kupić ten materac z Ikea o którym pisałam ale po sprawdzeniu na żywo stwierdziliśmy że jest zbyt miękki... teraz zastanawiam się nad tym:
Link do: MATERAC EKSKLUZYWNY LATEKSOWY 120x60 cm - 13,5 cm grubości
Co sądzicie Panie specjalistki [emoji16]?
Waraai - jaki przytulas z kotka [emoji4]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja kupiłam ten, przyszedł i jestem zadowolona, a ten co wysyłasz też fajny z opisu, ale zależy jaka jest ta pianka poliuretanowa, czy średniotwarda czy twarda czy miękka, ja trochę się bałam jak mój przyjdzie, ale jest super, z jednej strony twardszy, a z drugiej bardzije miękki lateks
Link do: MATERAC LATEKSOWY 120x60x10 CM NAJLEPSZA OFERTA
Martusiamiska
Olo - ciekawy sposób z tym tamponem... nigdy nie słyszałam
Marta - o tak... torebki to dobry pomysł [emoji6] mi ostatnio tż sprezentował więc tą potrzebę zaspokoiłam [emoji3]
Majówka - dzięki za info [emoji6] kurczę... najgorzej to zamawiać przez net bo nie można dotknąć... Ale skoro jesteś zadowolona to jeżeli nic nie znajdę to też się skuszę na Twój model [emoji4]
Czy byłyście kiedyś w Sandomierzu? Coś fajnego można tam zobaczyć [emoji3]?
Marta - o tak... torebki to dobry pomysł [emoji6] mi ostatnio tż sprezentował więc tą potrzebę zaspokoiłam [emoji3]
Majówka - dzięki za info [emoji6] kurczę... najgorzej to zamawiać przez net bo nie można dotknąć... Ale skoro jesteś zadowolona to jeżeli nic nie znajdę to też się skuszę na Twój model [emoji4]
Czy byłyście kiedyś w Sandomierzu? Coś fajnego można tam zobaczyć [emoji3]?
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
@Martusiamiska - Ojca Mateusza???
Martusiamiska
Hehe... dobre [emoji16][emoji16][emoji16] nie omieszkam przeoczyć [emoji14]@Martusiamiska - Ojca Mateusza???
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)