reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Obchodzimy Dzień Kota. [emoji6]
Jak widać moje futro zupełnie nic sobie nie robi i z nowego brzucha i spuszczającej mu bęcki lokatorki. [emoji23]

e76d1574058d29439d0a9649a76a3a94.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymajcie się z tymi szyjkami [emoji8] odpoczywajcie jak najwięcej... teraz jest czas na to aby inni pomagali w codzienności...

Jak śliczna buźka na zdjęciu USB - bobasek cudowny [emoji7] i jaki duży...

Witam się laski w 30 tygodniu [emoji16] obiecuje że od następnego tygodnia biorę się solidne za wyprawkę [emoji4]

Chcieliśmy dzisiaj kupić ten materac z Ikea o którym pisałam ale po sprawdzeniu na żywo stwierdziliśmy że jest zbyt miękki... teraz zastanawiam się nad tym:
Link do: MATERAC EKSKLUZYWNY LATEKSOWY 120x60 cm - 13,5 cm grubości

Co sądzicie Panie specjalistki [emoji16]?

Waraai - jaki przytulas z kotka [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha i rano miałam takie zawroty głowy [emoji53] kilka razy już był poleciała... [emoji33] przestraszyłam się bardzo... na szczęście od 12 jest już Oki... też tak macie?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje sie po wizycie...szyjka stoi na szczęście w miejscu więc mogę trochę chodzić...i zacząć normalnie żyć i obserwować brzuch...bo jak skurcze wrócą to odpoczynek...ale cieszę sie bo jutro urodzinki mojego chrzesniaka i balam sie ze nie pojadę....Mała wazy juz 1282 gramy i spokojnie zaczynamy 29 tydzien :)

Z tymi materacami zielona jestem więc będę Was podczytywac co jest najlepsze ale w graniach rozsądku...bo niema też vo przesadzać...no i wkońcu wyprawke kompletowac...ale dzis przyszły body rozmiar 56 z 51015 i polspiochy jak je zobaczyłam to zapomniałam jakie to bedzie malenstwo i wystraszylam sie ze zamowilam na lalke :D

Ja zawrotów niemam. Ale czasami jak szybko wstanę to też zakręcie sie ale tylko w takich szybkich wstawaniach. Ale przy poprzedniej ciąży zdarzylo mi sie w Kościele zemdlec
..

A ja dziś odebrałam wyniki morfologii i moczu i jakaś bakteria jest znów :/ morfologia ok tylko hemoglobina troszkę niska 11,8. I boli mnie dzisiaj spojenie lonowe i ciut wyżej też. Będę czekała do wizyty środowej z niecierpliwością :/

reklama
To samo ja powiedzialam Pani doktor a Ginka stwierdzila ze wcale nie na 29 tydzien jest oki...ale mi tez sie wydaje kawal baby :) Stas mial 3 kilo....licze ze Ona tez podobnej wagi bedzie...ze wage po mamusi bedzie miała bo ja dzis 62,8 kg przytylam juz prawie 8 kilo...ale jak odziedziczy wage po tacie 120 kilo....ulalla....to będę ja tydzien rodzic :D ale na usprawiedliwienie maz ma 195 cm wzrostu...

Do góry