reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja to bym chciała już ćwiczyć! Jak zaczęłam ćwiczenia dedykowane dla kobiet w ciąży to okazało się że mam łożysko przodujace :/ 12.01 mam wizytę, mam nadzieję, że łożysko zdążyło przenieść się....

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie na razie 4 kg na plusie i brzuch niewielki. Jestem jednak na diecie cukrzycowej i to pewnie dlatego. Udanej zabawy sylwestrowej tym z Was, które gdzieś się wybierają lub zamierzają dotrwać. Ja dziś odpadam- mam katar, boli mnie głowa, marzę tylko żeby położyć młodego spać i sama zalegnę koło niego :)

Hej dziewczyny dawno mnie nie było przygotowania do świąt no i do slubu... no i się załatwiłam. Leżę chora w łóżku :/ kiszona kapusta, czosnek, miód, syrop z cebuli, sok z malin, sok z czarnego bzu, majeranek, woda z cytryną, imbir próbowałam już chyba wszystkiego. Lekarz kazał mi brać wapno rutinoscorbin i mukosolvan w tabletkach. Byłam na usg polowkowym no i wszystko ok :) miał być chłopak tak mi powiedział lekarz w 13 tyg a teraz nic nie było widać: ( mamy jechać za tydzień z MĘŻEM na usg może się pokaże. Sylwester w łóżku Ale najważniejsze że z dzidziusiem wszystko ok pozdrawiam wszystkie mamuśki

FB_IMG_1483190759003.jpg

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Spełnia wszystkich marzeń zwłaszcza tych najskrytszych. ♥️

Załączniki

• FB_IMG_1483190759003.jpg
    FB_IMG_1483190759003.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Do góry