reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Jestem w 20 tc, termin na 18.05 :) Chciałam od razu zapytać czy ma któraś z Was problem z nietrzymaniem moczu?

Dzien dobry, witamy :). Wiesz już kogo nosisz w brzuszku? :)
Ja nie mam takiego problemu, wiec nie pomogę.

My dzisiaj przyklepalismy imię Zuzia. Ja miałam inne propozycje, ale P. Bardzo chciał takie imię no i sie w koncu zgodziłam :). Bardzo chciał mieć syna i czułam, ze w środku chyba na początku sie zawiódł, ze bedzie dziewczynka, ale teraz już sie przyzwyczaił i cały czas nawija Zuzia, Zuza, itd. Mówi, ze to imię wypowiada z miłością i czułością, wiec niech ma Zuzię :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzia nie bardzo chciała się pokazać, lekarz zasugerował, że prawdopodobnie dziewczynka, ale połówkowe mam dopiero 11.01 więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Bardzo, ale to bardzo marzę o córeczce!! Już chyba nawet zgodzę się żeby mąż wybrał imię byle tylko była NIĄ.

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Jestem w 20 tc, termin na 18.05 :) Chciałam od razu zapytać czy ma któraś z Was problem z nietrzymaniem moczu?

Witaj☺️
Nie pomogę nie mam takiego problemu.
Moja znajoma ma ten problem po pierwszym porodzie, do tego stopnia, że nie może biegać i robić dużego wysiłku. Nic przyjemnego, współczuję . Czy to twoja komplikacja poporodowa?
Opowiedz nam coś o sobie ☺️

Już po!
Będziemy mieli córeczkę <3
Wszystko rozwija się dobrze, mała waży około 310g, więc całkiem sporo ;)
Łożysko na przedniej ścianie, ale bez ryzyka przodowania.

Ależ jestem szczęśliwa :)
Wspaniale[emoji6] gratuluję [emoji6] sporo dziewczynek bedzie w maju... łożysko też mam tak samo przez co prawie nie czuje ruchów. Masz tak samo?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Maja maj, Olo32 gratuluję córeczki, Mania1897 dzięki za info,
my z mężem ustaliliśmy jeszcze przed ciaza że jak syn to on wybierze imię a jak corka to ja, i tak tych imion mamy kilka i nie możemy się zdecydować, ale na szczęście jest jeszcze troszkę czssu:)

Dzien dobry, witamy :). Wiesz już kogo nosisz w brzuszku? :)
Ja nie mam takiego problemu, wiec nie pomogę.

My dzisiaj przyklepalismy imię Zuzia. Ja miałam inne propozycje, ale P. Bardzo chciał takie imię no i sie w koncu zgodziłam :). Bardzo chciał mieć syna i czułam, ze w środku chyba na początku sie zawiódł, ze bedzie dziewczynka, ale teraz już sie przyzwyczaił i cały czas nawija Zuzia, Zuza, itd. Mówi, ze to imię wypowiada z miłością i czułością, wiec niech ma Zuzię :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hahha też tak miałam, mąż też liczył na syna, ale już się cieszy. U nas Jula :)

reklama
Mój mnie zachwycił brakiem preferencji i czystą radością z samego faktu posiadania potomka, ja zresztą też nie miałam konkretnych marzeń. Co prawda jestem z tych którzy chcieli by mieć kiedyś parkę, to biorę co dają:) może kiedyś spłodzę córkę, z którą będę mogła obgadywać cały męski naród:)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry