A jak to jest z tym zamkniętym wątkiem? Bo chyba coś przegapiłam Znaczy wiem, że powstał ale teraz go nie ma, tak? Czy jak?Kurcze ale tu cisza. Przed otworzeniem tego super zamkniętego wątku forum był tu taki tłok, że nie można było nadążyć. A teraz cisza.
Nie powiem, łatwiej jest nadrobić zaległości ale bez przesady ...
reklama
Gosam
Fanka BB :)
Nie wiem. U mnie to jest tak, że przychodzi położna z przychodni do której należę. Chyba, że wybiorę inną, bądź nie będę miała życzenia żeby przychodziła to muszę zgłosić wczesniejJak rejestrowałam się na szkołę rodzenia to powiedzieli mi, że po porodzie położna od nich mnie odwiedzi. Czy to znaczy, że w ten sposób "wybrałam" położną? Czy to coś innego?
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Ja chciałam kupić, ale chyba wrzucam na luz, bo jakbym nie znalazła tętna, to od razu IPNie lubię tego detektora - nie mogę nic znaleźć.
Edit:
Znalazłam. Skoncentrowałam się i znalazłam, fajnie słychać ale dla niewprawionej osoby początki są trudne.
Też o tym myślałam ale chyba wystarczy mi, że czuję ruchy.Ja chciałam kupić, ale chyba wrzucam na luz, bo jakbym nie znalazła tętna, to od razu IP
Blondie
Jak ja Ci zazdroszczę, że czujesz ruchy!!! Ja to wczoraj złapałam mega doła, bo nie czuję ruchów, wizytę miałam 10 listopada, więc zaczęłam się stresować czy wszystko z Maleństwem ok. Brzuszek jakby w ogóle nie rósł, a na początku rósł jak szalony, waga stanęła w miejscu i aż się popłakałam. Mam nadzieję, że Moja Kruszynka niedługo zacznie mnie kopać z każdej strony i nie będe musiała się stresowaćTeż o tym myślałam ale chyba wystarczy mi, że czuję ruchy.
Soł
To ja mam na odwrót, na początku miałam wrażenie, że brzuch się nie zmienia, a teraz nagle bębenek wyskoczył.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama