reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Wg mnie to te wyniki są dobre. Ft4 też nie jest złe. A badałaś w tym samym labie?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Punkt pobrań inny, ale wysyłają do tego samego laboratorium do Katowic. Ja nic o tarczycy nie wiem. Dlatego zastanawia mnie teraz czy może tak szybko tsh spaść, czy to poprostu błąd w wyniku którymś

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mala urodziła sie 49 cm w 39 tyg, wszystko bylo za duże

Co do wyprawki to ja chyba w styczniu zaczne cos kupować. Zobaczymy jeszcze jaka bedzie pleć

Ja mam chora tarczyce od kilku dobrych lat.
I zeby tak zbić tsh to musiałaby mi endokrynolog wiekszyc duzo dawkę.
Dla przykładu robiłam badania 5 tyg temu miałam tsh ok 2,7 zwiekszyła mi dawkę i teraz mam 2,3 po 5 tygodniach brania większej dawki leku.
Ale ekspertem nie jestem łykam co mi karzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam chora tarczyce od kilku dobrych lat.
I zeby tak zbić tsh to musiałaby mi endokrynolog wiekszyc duzo dawkę.
Dla przykładu robiłam badania 5 tyg temu miałam tsh ok 2,7 zwiekszyła mi dawkę i teraz mam 2,3 po 5 tygodniach brania większej dawki leku.
Ale ekspertem nie jestem łykam co mi karzą

No to teraz pasowało by powtórzyć badanie w innym laboratorium. Ja już mam zamęt w głowie. Idę dzisiaj do gina i niech on myśli

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Ja na pewno większość kupie na 62+ kilka rzeczy 56, warto miec mniejsze, najwyżej sie nie przyda a dokupic zawsze mozna...

Emolium nie jest dobre dla zdrowego dziecka. To praktycznie sama parafina. Nic fajnego.

nie wiedziałam, tak zachwalają lekarze...;/
a olej kokosowy? ja często się w nim kąpie, skóra taka fajna, nawilżona. Już nie pamiętam, jak dziecko ma włosy to czym się myło? A o dodawaniu mleka do kąpieli nie słyszałam, jakie to oszczędne :)

No to teraz pasowało by powtórzyć badanie w innym laboratorium. Ja już mam zamęt w głowie. Idę dzisiaj do gina i niech on myśli

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
Myślę że wyjdą Ci takie same tzn 2. Choć czasem jest tak ze laboratorium może mieć korsem jakości odczynniki i są różnice. Ja tez myślałam że coś tu nie gra po tygoniu spadło o 1. W każdym razie tsh się zmienia w trakcie ciąży. Pewnie lekarz gin. Wyślę Cię do endo. żeby zdecydował co i jak i każe Ci kontrolować tsh. Wyniki wydają się być ok ale o tym lekarz zdecyduje. Nie masz się czym martwić :-)

reklama
Czy Wy dziwaczny tez macie realistyczne sny. Wczoraj nawet zaczęłam gadać przez sen. To było straszne tak jakby ktoś mnie wolał po imieniu a jak już się odwróciłam I powiedziałam co to już nic nie słyszałam. Potem jeszcze słyszałam jak się drzwi od szafy na korytarzu zamykają.

Do góry