reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

co do Ubranek to ja kupiłam już fajny komplecik body leginsy i czapeczka w H&M , jak mi cos wpadnie w ręce to kupie na pewno choć wstrzymam się tak do grudzień styczeń na wyprzedaże.
Na pewno tego nie zostawię na ostatnia chwile.
Wczoraj lekarz potwierdził mi płeć męska wiec wszystkie ubrania po córce będę powoli sprzedawać.
porobię zdjęcia wiec może której z was wpadnie cos w oko, córa jest Lutego 2015 wiec ubrania dałam w kattony i do rodziców zawiozłam do mojego pokoju. Bo słyszałam ze niektóry trzymają w piwnicy i ubranka się do niczego nie nadaja bo wilgotnieją i farbują. Córkę głównie ubieram w sieciówkach jak Zara ,H&M , smyk, także odezwe się jak powystawiam :)

reklama
nie wiedziałam, tak zachwalają lekarze...;/
a olej kokosowy? ja często się w nim kąpie, skóra taka fajna, nawilżona. Już nie pamiętam, jak dziecko ma włosy to czym się myło? A o dodawaniu mleka do kąpieli nie słyszałam, jakie to oszczędne :)
Tu masz więcej o emolium:
Link do: Sroka o....: Analiza: Emolium
Jak widzisz wszystko, wszystko trzeba sprawdzić, bo jeśli chodzi o kosmetyki to lekarze wiedzą tyle co my, nie analizuja składów.
Wlosy na początku i w zasadzie jeszcze długo można myć żelem do całego ciała. Zdaje się że z tych rozsądnych cenowo to hipp i rossmann z pompką. Potem już kosmetyki ekologiczne, 70 zł za buteleczkę. SIEDEMDZIESIĄT. Dałaby któraś z Was za żel do mycia? Sroka poleca...
Link do: Łagodny żel do mycia 2w1 500 ml - Natuli

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy Wy dziwaczny tez macie realistyczne sny. Wczoraj nawet zaczęłam gadać przez sen. To było straszne tak jakby ktoś mnie wolał po imieniu a jak już się odwróciłam I powiedziałam co to już nic nie słyszałam. Potem jeszcze słyszałam jak się drzwi od szafy na korytarzu zamykają.

ha ha mi się śniło, że mojego szczeniaczka chce zjeść dzika świnia ;p taka byłam przerażona, ale z odsieczą przybył mój mąż ;p

nie wiedziałam, tak zachwalają lekarze...;/
a olej kokosowy? ja często się w nim kąpie, skóra taka fajna, nawilżona. Już nie pamiętam, jak dziecko ma włosy to czym się myło? A o dodawaniu mleka do kąpieli nie słyszałam, jakie to oszczędne :)
Ja czytałam, że najlepiej w odrobinie oleju lnianego jak skóra sucha a jak nie to w samej wodzie. Oleju kokosowego używa moja koleżanka dla córeczki, ale bez zadnych innych dodatków chemicznych i też sobie chwali, w szkole rodzenia jej proponowali.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się snilo, ze urodziłam slicznego synka, wszystkie ciuszki byly na niego za małe, któregoś razu chcac go ubrac, zaczelam ubierac szczurka, moj syn zamienil sie w szczurka.
Kiedys snilo mi sie ze rodziłam duzego szczura [emoji28]
Moze dlatego, ze posiadam 4 szczurki [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no właśnie, ja się kąpie w oleju kokosowym :) taki słoik na długo dosyć starcza. Tylko on ma właściwości nawilżające a nie myjące...

reklama
Do góry