reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja poczekam z zakupami do 12.12 bo wtedy mam polowkowe.
Mam juz wiekszosc rzeczy upatrzonych (wozek,lozeczko etc,kocyki,rozek)powolutku przy okazji swiat na pewno bede kupować.Narazie w sklepach na zywo nawet nie ogladam bo bym pewnie kupiła.Maz troche przeciwny aby juz kupować.
Dostalam od meza[emoji173] nowy telefon wymarzony[emoji173] ale jak pomysle ze mam wszystkie aplikacje,hasla,ustawienia na nowo wprowadzac to mi sie juz odechcialo:)Lezy i patrze na niego a maz mysli ze mi sie nie podoba:)
Jakbym sie nie odzywala z pare dni tzn.ze nie pamietam hasla do forum[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagi ja mam połówkowe 13.12 :)) a Ty w moje imieniny :) :)
U mnie przy Martynce ubranka 56 się nie przydały, mała urodziła się mając 60 cm ;) i 3900 ;)

Ja poczekam z zakupami do 12.12 bo wtedy mam polowkowe.
Mam juz wiekszosc rzeczy upatrzonych (wozek,lozeczko etc,kocyki,rozek)powolutku przy okazji swiat na pewno bede kupować.Narazie w sklepach na zywo nawet nie ogladam bo bym pewnie kupiła.Maz troche przeciwny aby juz kupować.
Dostalam od meza[emoji173] nowy telefon wymarzony[emoji173] ale jak pomysle ze mam wszystkie aplikacje,hasla,ustawienia na nowo wprowadzac to mi sie juz odechcialo:)Lezy i patrze na niego a maz mysli ze mi sie nie podoba:)
Jakbym sie nie odzywala z pare dni tzn.ze nie pamietam hasla do forum[emoji4]

Ja spisywałam jak Tymek był mały to co mnie wkurzało i co okazało się bublami w naszej wyprawce. Mam nadzieje ze teraz beda mądrzejsza i nie bedzie rozczarowań

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My wózek i fotelik już mamy, łóżeczko kupuje zwykłe w ikei i do tego kosz Mojżesza, kocyki, rożki itd będę kupowała już na wiosnę, bo będą wiosenne kolekcje ;) teraz są zimowe, grube.

Jagi ja mam połówkowe 13.12 :)) a Ty w moje imieniny :) :)
U mnie przy Martynce ubranka 56 się nie przydały, mała urodziła się mając 60 cm ;) i 3900 ;)
O to super[emoji11]9.12 moja Jagódka konczy 10 lat bedzie impreza[emoji4]Ja 4.12 imieniny wraz z tesciowa [emoji58]i bratową[emoji4]
Moja sie ur 52 cm wiec u mnie sie 56 sprawdzily.
Duza ta twoja mala sie urodziła[emoji4]

reklama
Do góry