reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
co do Ubranek to ja kupiłam już fajny komplecik body leginsy i czapeczka w H&M , jak mi cos wpadnie w ręce to kupie na pewno choć wstrzymam się tak do grudzień styczeń na wyprzedaże.
Na pewno tego nie zostawię na ostatnia chwile.
Wczoraj lekarz potwierdził mi płeć męska wiec wszystkie ubrania po córce będę powoli sprzedawać.
porobię zdjęcia wiec może której z was wpadnie cos w oko, córa jest Lutego 2015 wiec ubrania dałam w kattony i do rodziców zawiozłam do mojego pokoju. Bo słyszałam ze niektóry trzymają w piwnicy i ubranka się do niczego nie nadaja bo wilgotnieją i farbują. Córkę głównie ubieram w sieciówkach jak Zara ,H&M , smyk, także odezwe się jak powystawiam :)
Super daj znać koniecznie jak będziesz wystawiać ubranka[emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Paula gratuluję [emoji4]

Dziewczyny jak to jest z tymi aptekami internetowymi? Zastanawia mnie ta ogromna różnica w cenie. Jedno opakowanie femibionu kosztuje w necie ponad 20 zl taniej. Apteki stacjonarne maja tak duże marze czy jak to jest?

Paulamc gratuluję

Ja mam koszmary

Dzwonilam do laboratorium i pani ktora wykonywała badanie stwierdzila, że takie spadki tsh w ciąży są normalne i ona nic dziwnego w tym nie widzi [emoji15]
Dobrze, ze po 16 mam wizytę

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja po z klubem makupach. Trochę ciężko lazilo się po galerii bo jednak anemia daje w kość ale bez mdłości i tak jest bosko. Kupiłam sobie kurtkę zimową w curry, rozm xl [emoji23] ale fajna i wygodna i spokojnie do końca ciąży się zapne [emoji23]
Teraz czas wykorzystać samopoczucie i przydało by się chociaż łazienkę umyć.

Ja ciuszki i wyprawkę zacznę kompletować po świętach. Przepatrze wtedy Zuzi ubranka, co chłopięce w miare to już zniosę ze strychu i popiore. A wtedy będę wiedziała co dokupić. Nie spieszę się z tym bo póki nie mam siły to nawet nie chce mi się w tym gmerac

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry