reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja spisywałam jak Tymek był mały to co mnie wkurzało i co okazało się bublami w naszej wyprawce. Mam nadzieje ze teraz beda mądrzejsza i nie bedzie rozczarowań

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam liste i nie bede szalala.Wszystko jest w sklepach i mozna dokupić[emoji4]To samo z kosmetykami dla malenstwa i siebie.
Jesli trzeba bedzie emolient to meza wysle do apteki a nie z gory smarowac dziecko jesli tego nie potrzebuje.
Apteke mam 3 min od domu:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mogę tylko na czyichś doświadczeniach. Moim bratanicom tez się nie przydały te 56. Wszystko za małe było. Ale w razie czego trzeba mieć kilka sztuk

Polecam bodziaki Carters. Są świetnej jakości i dość wąskie. Można kupić większy rozmiar i jest tylko trochę długi, ale dziecko się nie topi w nim.
Ja kupowałam na allegro.

Dadzi Jaki macie wózek ?

wózek mamy jane epic. Marzył mi się inny, ale dostaniemy ten od brata mojego, nie ma sensu wydawać kasy na nowy, ten jest ok, też mi się podoba. Dostaniemy też w komplecie fotelik maxi cosi. Więc najdroższe wydatki mam z głowy.

Kosmetyków to i ja wcześniej nie kupuje. Przy Martynce kupiłam i musiałam wymienić bo mała źle na nie reagowała. Nie żyjemy na końcu świata, sklepy są :) Pewnie na początku będę kąpała w emolium. Nic już więcej nie trzeba.

Ja kosmetyków na początku nie planuję używać.
Syna przez pół roku kąpałam tylko w wodzie z dodatkiem mojego mleka. Czasem jeszcze olej kokosowy lub masło shea, na suche miejsca na skórze.
Do pupy niczego nie potrzebowałam, bo przy wielorazowych pieluchach nie trzeba.
Miałam też żel do ciała hipp. Ale na początku rzadko używałam. Potem już często (do dziś to jedyny kosmetyk do mycia mojego synka. Ja też się nim myję).

20161110_113652.jpg Hej, nic jeszcze nie czytałam. Odebralam moje wyniki z lab. We wtorek tsh było 3.091, a dzisiaj jest tsh 2.271, ft3 3.08, ft4 1.06 czy jest możliwy taki spadek???

Załączniki

• 20161110_113652.jpg
    20161110_113652.jpg
    314,5 KB · Wyświetleń: 77
Myślicie ze można juz zacząć kupować ubranka ?

Kwietniówki już mają część ubranek, akcesoriów np. łóżeczka, wózki zakupione, więc wydaje mi się, że my też możemy powoli się zbierać z kupowaniem. Chyba, że ktoś planuje wszystko na raz [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry