reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

A co do udanych wizyt u mnie tragedia byłam na usg na kasę chorych i chyba ostatni raz. leżałam na łóżku lekarz jeździł mi bo brzuchu głowica nic nie mówił kręcił głową. przestraszyłam się że coś nie tak i pytam Panie doktorze czy wszystko w porządku a on nic. leżę łzy mi lecą nie wiem o co chodzi.... na koniec powiedział że moje dziecko jest strasznie niegrzeczne ale wszystko w normie. wyszłam z gabinetu zszedł ze mnie stres i jeszcze bardziej zaczęłam ryczec. cos strasznego!

Jakiś skończony idiota... Jak czasami piszecie takie okropne rzeczy o lekarzach, z którymi macie do czynienia, to stwierdzam, że naprawdę uwielbiam swojego lekarza, bo bez wątpienia można powiedzieć o nim jedno - wysoka kultura osobista. Czego niektórym absolutnie brak... :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję udanych wizyt chyba nadal dziewczynki górą:)

Ja miałam mieć dzisiaj wizytę zachodzę punk 17 a tam na drzwiach że z powodu choroby do 20 nie przyjmuje;/A w sprawach pilnych kontaktować się z dr tym i tym. Za telefon i dzwonię do niej no rzeczywiście babka ledwo żywa ale powiedziała że będzie i 16 i 18 w gabinecie i że ja mogę przyjść za tydzień na 19.20. Może i lepiej bo Dominice obiecałam że pójdzie tylko za miesiąc umówię się na 19 bo o 17 w środy ma gimnastykę artystyczną więc bardzo się ucieszyła.

Melduje sie ze szpitala. znowu plamilam, znowu szybko przeszło, z malym wszystko niby ok. lekarze obstawiaja hormony, dostałam luteine i zostaje na obserwacji.

Współczuję Wam bóli głowy, wiem jak to potrafi wymeczyc i odebrać sily[emoji53]
Ja dziś skończyłam 12 tydzień i właśnie musiałam poprzytulac się z muszla. Ale widzę że Wam też się to jeszcze zdarza. To straszne czekałam na ten 12-13 tydzień z nadzieją ze będzie lepiej, a jest gorzej[emoji46] w każdym razie jeszcze kilka tygodni chyba dłużej niż do połowy ciąży to nie potrwa???

zi13s65gv88cj2nn.png

Ja nie będę pisała raczej na dwóch wątkach z braku czasu. Skoro chcesz być na zamkniętym to wyślij nick do dadzi i bedziesz pisać jak bedziesz wolnoejsza. Przynajmniej takie jest moje zdanie
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak znam życie to ten otwarty zupełnie ucichnie. Ale myślę, że trzeba będzie od czasu do czasu tam zaglądać i dodawać nowe dziewczyny albo takie, które przespaly przeprowadzkę.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

No i właśnie dlatego uważam ze wątki zamknięte są nietrafionym pomysłem. Zupełnie zabija to ideę forum, gdzie każdy może trafić i w dowolnym momencie dołączyć. A jak się doda każdego chętnego do wątku zamkniętego to niczym nie różni się wtedy zamknięty od ogólnego.
A ogólny umrze szybciej niż się rozkręcił.

Dziewczyny, przecież tu jesteście anonimowe. Inni widzą tylko to, co umieścicie w swoim profilu. Są wiadomości prywatne, jeśli chcecie się umówić gdzieś czy przekazać sobie bardziej prywatne treści. Nie rozumiem po co zamknięty.

Uch, wstałam. :(
Jadę dziś do pracy załatwić kilka spraw. Muszę wyglądać dobrze, żeby nie było komentarzy, a czuję się jak przejechany przez walec wieloryb :( No to zadam szyku, nie ma co :( W pierwszej ciąży bywałam tam dość często. Teraz ani razu. Uch... Źle się czuję :(

Melduje sie ze szpitala. znowu plamilam, znowu szybko przeszło, z malym wszystko niby ok. lekarze obstawiaja hormony, dostałam luteine i zostaje na obserwacji.

Ciesze sie ze jest dobrze :)
Niech dokladnie sprawdza, bedziesz spokojniejsza:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uch, wstałam. :(
Jadę dziś do pracy załatwić kilka spraw. Muszę wyglądać dobrze, żeby nie było komentarzy, a czuję się jak przejechany przez walec wieloryb :( No to zadam szyku, nie ma co :( W pierwszej ciąży bywałam tam dość często. Teraz ani razu. Uch... Źle się czuję :(

Kazda ciaża inna a teraz u Ciebie w brzuszku podwojne szczescie. Nie przejmuj sie zdaniem innych!
Najwazniejsza jestes Ty i Twoje dzieci :)
A tak wogole z taka nowa fryzura bedziesz wygladac extra :)

reklama
Kiepska noc mimo tego ze chcialo mi sie bardzo spac. Uczucie pelnego pecherza nie daje spac i tak kilka razy w nocy.
Oczy mam tak czerwone jakbym nie spala tydzien i pryszcz na pryszczu :)
I dzis genetyczne i sen na jawie ze cos jest nie tak. Ale to na szczescie tylko sen !!

Do góry