reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Przyszła do mnie poduszka ciążowa. [emoji4]

Niestety mojego priorytetu z koszulką nadal brak. Na poczcie też go nie ma. Wychodzi na to, że listonosz go sobie nosi od 2 dni... Buu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm strasznie dziwne :( przecież listonosze się rozliczają z listów niedoręczonych. Nie mogą sobie zabrać torby na listy z całą jej zawartością do domu.

reklama
Hmm strasznie dziwne :( przecież listonosze się rozliczają z listów niedoręczonych. Nie mogą sobie zabrać torby na listy z całą jej zawartością do domu.

W każdym razie ślad w systemie jest.
Dwa razy info o tym, że wydano do doręczenia (wczoraj i dziś), a na poczcie nie ma nic.
Panie dość długo szukały i szukały... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gartuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze.
Mnie tez boli od paru dni glowa, tragedia to dla mnie najgorsze co moze byc.

To widzę ze nie jestem jedyna z bolami glowy... ja nawet nie kupilam paracetamolu bo bym musiala kilka razy dziennie brać a lekarz mowil ze lepiej nie brać jezeli sie nie musi. Wiec sie mecze [emoji52]

Gratuluję dziewczynki i chlopczyka i zdrowych dzieciaczkow. Ja swoje dopiero zobacze za miesiąc buu [emoji52]przelozyli mi polowkowe o tydzień...

A co do udanych wizyt u mnie tragedia byłam na usg na kasę chorych i chyba ostatni raz. leżałam na łóżku lekarz jeździł mi bo brzuchu głowica nic nie mówił kręcił głową. przestraszyłam się że coś nie tak i pytam Panie doktorze czy wszystko w porządku a on nic. leżę łzy mi lecą nie wiem o co chodzi.... na koniec powiedział że moje dziecko jest strasznie niegrzeczne ale wszystko w normie. wyszłam z gabinetu zszedł ze mnie stres i jeszcze bardziej zaczęłam ryczec. cos strasznego!

reklama
Do góry