reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jezuuu kiedy to minie. Czuję się jak nieszczęście. Ciągle wymiotuje , jest mi niedobrze, słabo, nie mam na nic siły. Dziś skończyłem 12 tydzień, będzie coś lepiej? Bo niedługo się wykoncze

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezuuu kiedy to minie. Czuję się jak nieszczęście. Ciągle wymiotuje , jest mi niedobrze, słabo, nie mam na nic siły. Dziś skończyłem 12 tydzień, będzie coś lepiej? Bo niedługo się wykoncze

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Współczuję takiego samopoczucia. Teoretycznie powinno mijać. Ja jestem w 14 tygodniu, ale teraz czuje się gorzej niż wcześniej. Chociaż może to pogoda tak na mnie działa - bóle glowy, zawroty głowy i mdłości. Senność w ogóle mi nie mija. Dla mnie cały dzień może być przespany.

Dziewczyny dziekuje za mile slowa :)
Ja dzis rano energia a pozniej spioch hihi tez mam zawroty i bol glowy niestety.
Ale czego sie nie robi dla kochanego dzidziusia :)

Ja jestem w 14tc, mdlosci są, ale czasami. Wreszcie mam apetyt, jestem mega szczesliwa, ze moge normalnie jesc. Wlasnie wcinam precla z Lidla z masełkiem [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła do mnie poduszka ciążowa. [emoji4]

Niestety mojego priorytetu z koszulką nadal brak. Na poczcie też go nie ma. Wychodzi na to, że listonosz go sobie nosi od 2 dni... Buu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie. :)
z dzidzią wszystko dobrze :) ręce za głowie sobie położył i podskakiwał jak lekarz próbował go zmierzyć, Go bo prosiłam żeby zerknoł i nie podlega wątpliwości ze to mały mężczyzna. :)
lekarz pokazał mi ujecie jak młody rozłożył nogi i zwisa mi dzyndzelek i mówi to nie 3 noga proszę mi wierzyć :) ale zgapiłam się i zapomniałam mu powiedzieć żeby zrobił zdjecie tego ujecia
pytałam o bóle głowy bo też mnie męcza i mówie ze apap nie zawsze pomaga to powiedział ze najlepiej zebym poszła do neurologa.
Gratuluję chlopca[emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry