reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Przyszła do mnie poduszka ciążowa. [emoji4]

Niestety mojego priorytetu z koszulką nadal brak. Na poczcie też go nie ma. Wychodzi na to, że listonosz go sobie nosi od 2 dni... Buu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm strasznie dziwne :( przecież listonosze się rozliczają z listów niedoręczonych. Nie mogą sobie zabrać torby na listy z całą jej zawartością do domu.

reklama
Hmm strasznie dziwne :( przecież listonosze się rozliczają z listów niedoręczonych. Nie mogą sobie zabrać torby na listy z całą jej zawartością do domu.

W każdym razie ślad w systemie jest.
Dwa razy info o tym, że wydano do doręczenia (wczoraj i dziś), a na poczcie nie ma nic.
Panie dość długo szukały i szukały... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gartuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze.
Mnie tez boli od paru dni glowa, tragedia to dla mnie najgorsze co moze byc.

To widzę ze nie jestem jedyna z bolami glowy... ja nawet nie kupilam paracetamolu bo bym musiala kilka razy dziennie brać a lekarz mowil ze lepiej nie brać jezeli sie nie musi. Wiec sie mecze [emoji52]

Gratuluję dziewczynki i chlopczyka i zdrowych dzieciaczkow. Ja swoje dopiero zobacze za miesiąc buu [emoji52]przelozyli mi polowkowe o tydzień...

A co do udanych wizyt u mnie tragedia byłam na usg na kasę chorych i chyba ostatni raz. leżałam na łóżku lekarz jeździł mi bo brzuchu głowica nic nie mówił kręcił głową. przestraszyłam się że coś nie tak i pytam Panie doktorze czy wszystko w porządku a on nic. leżę łzy mi lecą nie wiem o co chodzi.... na koniec powiedział że moje dziecko jest strasznie niegrzeczne ale wszystko w normie. wyszłam z gabinetu zszedł ze mnie stres i jeszcze bardziej zaczęłam ryczec. cos strasznego!

reklama
Do góry