Zupa krem brokułowa.
Ja wczoraj dodałam trochę rosołu, do tego ugotowany brokuł, łyżka śmietany, ząbek czosnku zblendowałam i rozlałam do miseczek posypując serem
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupa krem brokułowa.
Znam podobny przepis na sałatkę tylko też z kurczakiem.Ja ostatnio ugotowalam na parze, zrobiłam sobie sos czosnkowy z jogurtu greckiego i majonezu, polałam tym ugotowane brokuły, posypałam je prazonym slonecznikiem i tartym serem żółtym. No dla mnie byly pyszne, bo w ogole nie było czuć braku soli
To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.Wiesz co wydaje mi się, że to od pracodawcy zależy. Ja zawsze dostaję wynagrodzenie na czas a od 29 sierpnia jestem na zwolnieniu.
U mnie zus i tez mam na czas raczej.To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jadłam u bratowej bez kurczaaka i odtworzyłam w domuZnam podobny przepis na sałatkę tylko też z kurczakiem.
Polecam prostą sałatkę jeśli lubisz takowe[emoji6] brokuł ugotowac (5min) podzielic nacrizyczki, dodac jajka na twardo pokrojone w ćwiartki i podsmażone kawałki kurczaka. Można dodać kukurydzę. Zalewasz to sosem czosnkowym i posypujesz prazonym słonecznikiem. Palce lizac[emoji5]
Mysle ze u mnie sie to unormuje juz przy kolejnym L4.U mnie zus i tez mam na czas raczej.
Ja jadłam u bratowej bez kurczaaka i odtworzyłam w domu
Ja daje do pracodawcy i on w sumie w miarę szybko wysyła to co trzeba do zusu, bo ostatnio mowil, ze na drugi dzien wyśle.Mysle ze u mnie sie to unormuje juz przy kolejnym L4.
Nie wiem czy wy wysylacie prosto do zusu czy do zakladu pracy.Ja do zakladu pracy.Kadrowa uzupelnia o druki jakies i do zusu.Moze dlatego to tyle trwa.
Fajnie jak zaklad pracy placi bo wtedy zus mu zwraca..
A zalatwialaś zaswiadczenie od lekarza o ciazy dla zusu?Ja musialam doslac wiec moze dlatego.Ja daje do pracodawcy i on w sumie w miarę szybko wysyła to co trzeba do zusu, bo ostatnio mowil, ze na drugi dzien wyśle.
Yyy nie, ja tylko dalam zwolnienie z kodem B. I nic więcej nikt nie kazal mi donosicA zalatwialaś zaswiadczenie od lekarza o ciazy dla zusu?Ja musialam doslac wiec moze dlatego.
Po miesiącu płaci zus zawsze. Do miesiąca pracodawca.To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.