reklama
Gosam
Fanka BB :)
Moja córcia też była mała. Usg robił mi ówczesny ordynator szpitala i nawet powiedział, ze wątpi żeby dziecko urodziło się zdrowe. Do następnego usg non stop ryczałam. Później ten palant badał mnie jeszcze w 7 m-cu a że brzucha jeszcze wcale nie miałam to stwierdził, że dziecko zdeformowane się urodzi. Mloda urodziła sie 3200 i tylko przez to że chuda byłam miała zależałą stopę więc trochę na rehabilitacje chodziliśmy. Teraz ma 13 lat i 170 cm wzrostu. Także nie martw się narazieJa już po usg. Opis będę mieć dopiero w poniedziałek. Lekarz powiedział, ze wszystko wygląda dobrze, przezierność ok, kość nosowa też, płat jakiś tam jest. Płci nie podał ale zmaetwil się tym, że dzidzia bardzo mała bo ma niecałe 5cm
Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
korek2016
Co za cymbał. Ja powiedziałam mu o moich cyklach itp i wtedy już nie wnikalMoja córcia też była mała. Usg robił mi ówczesny ordynator szpitala i nawet powiedział, ze wątpi żeby dziecko urodziło się zdrowe. Do następnego usg non stop ryczałam. Później ten palant badał mnie jeszcze w 7 m-cu a że brzucha jeszcze wcale nie miałam to stwierdził, że dziecko zdeformowane się urodzi. Mloda urodziła sie 3200 i tylko przez to że chuda byłam miała zależałą stopę więc trochę na rehabilitacje chodziliśmy. Teraz ma 13 lat i 170 cm wzrostu. Także nie martw się narazie
Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
anusiak13
U mnie 750zl ,pani Mówiła ze wyniki w ciągu 5dni roboczych15 lub 16 listopada. Rozważam zapłacenie za szybszy test, to chyba 1000 zł (lub mniej) za to wyniki są do tygodnia zamiast trzech.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Nic się nie przejmuj . Jeśli masz takie długie cykle , że owu dopiero w 21dc to dzidzia ma prawo być mniejsza bo jest młodsza . Oni liczą datę z daty om a każda z nas ma inne cykle . Dzieci też rosną w swoim tempie . Najważniejsze , że wszystko jest w porządku . Dlaczego musisz czekać na opis wizyty ? Pytam , bo ja nie mieszkam w Pl i też nie dostałam opisu , muszę czekać na list do domu . Mnie cała ciążę straszyli , że dziecko będzie małe ale że wszystko jest ok. Przenosilam 10 dni i chłop prawie 3600Koniec 13 tc jak lekarz sam stwierdził, że w ostatnim momencie przyszłam. Chociaż ja mam cykle nieregularne e i ostatnia miesiączka była 1/08 to owulacja była gdzieś 21/08 z moich obserwacji
LADYLI
Dziewczyny czy Wam tez pojawia sie blad na forum jakis skrypt zajmuje mi cala strone i nie moge nic przeczytac. teraz pisze z kom i tu jest ok a na komputerze jakis blad i nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich
styczniowka82
Zaangażowana w BB
Mi właśnie w telefonie się to pojawiłoDziewczyny czy Wam tez pojawia sie blad na forum jakis skrypt zajmuje mi cala strone i nie moge nic przeczytac. teraz pisze z kom i tu jest ok a na komputerze jakis blad i nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich
Blondie
Ja piszę na tel i też mi to wyskakujeDziewczyny czy Wam tez pojawia sie blad na forum jakis skrypt zajmuje mi cala strone i nie moge nic przeczytac. teraz pisze z kom i tu jest ok a na komputerze jakis blad i nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich
reklama