Zupa krem brokułowa.
Ja wczoraj dodałam trochę rosołu, do tego ugotowany brokuł, łyżka śmietany, ząbek czosnku zblendowałam i rozlałam do miseczek posypując serem
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupa krem brokułowa.
Znam podobny przepis na sałatkę tylko też z kurczakiem.Ja ostatnio ugotowalam na parze, zrobiłam sobie sos czosnkowy z jogurtu greckiego i majonezu, polałam tym ugotowane brokuły, posypałam je prazonym slonecznikiem i tartym serem żółtym. No dla mnie byly pyszne, bo w ogole nie było czuć braku soli![]()
To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.Wiesz co wydaje mi się, że to od pracodawcy zależy. Ja zawsze dostaję wynagrodzenie na czas a od 29 sierpnia jestem na zwolnieniu.
U mnie zus i tez mam na czas raczej.To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jadłam u bratowej bez kurczaaka i odtworzyłam w domuZnam podobny przepis na sałatkę tylko też z kurczakiem.
Polecam prostą sałatkę jeśli lubisz takowe[emoji6] brokuł ugotowac (5min) podzielic nacrizyczki, dodac jajka na twardo pokrojone w ćwiartki i podsmażone kawałki kurczaka. Można dodać kukurydzę. Zalewasz to sosem czosnkowym i posypujesz prazonym słonecznikiem. Palce lizac[emoji5]
Mysle ze u mnie sie to unormuje juz przy kolejnym L4.U mnie zus i tez mam na czas raczej.
Ja jadłam u bratowej bez kurczaaka i odtworzyłam w domu![]()
Ja daje do pracodawcy i on w sumie w miarę szybko wysyła to co trzeba do zusu, bo ostatnio mowil, ze na drugi dzien wyśle.Mysle ze u mnie sie to unormuje juz przy kolejnym L4.
Nie wiem czy wy wysylacie prosto do zusu czy do zakladu pracy.Ja do zakladu pracy.Kadrowa uzupelnia o druki jakies i do zusu.Moze dlatego to tyle trwa.
Fajnie jak zaklad pracy placi bo wtedy zus mu zwraca..
A zalatwialaś zaswiadczenie od lekarza o ciazy dla zusu?Ja musialam doslac wiec moze dlatego.Ja daje do pracodawcy i on w sumie w miarę szybko wysyła to co trzeba do zusu, bo ostatnio mowil, ze na drugi dzien wyśle.
Yyy nie, ja tylko dalam zwolnienie z kodem B. I nic więcej nikt nie kazal mi donosicA zalatwialaś zaswiadczenie od lekarza o ciazy dla zusu?Ja musialam doslac wiec moze dlatego.
Po miesiącu płaci zus zawsze. Do miesiąca pracodawca.To zalezy czy placic czy zus czy pracodawca.Jesli pracodawca to regularnie.Niestety mi zus.