reklama
Gosam
Fanka BB :)
Ja staram sie nie czytać i nie myśleć o tym że coś może być nie tak. Zresztą P cały czas mi powtarza, że już wyczerpalismy nasz limit nieszczęść i musi być dobrze.
Ogarnęłam salon i muszę się chwilę położyć. Jeszcze została mi kuchnia, łazienka i klatka schodowa.
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogarnęłam salon i muszę się chwilę położyć. Jeszcze została mi kuchnia, łazienka i klatka schodowa.
dadzi
Moderatorka
pierwszy o 13? jaaa, ja o 13 jadłam 3- obiad
Tak przed ciążą jadałam, o 13
Teraz wstaje rano, jem płatki z mlekiem, odprowadzam Martynę do przedszkola, wracam jem drugie śniadanie, kapki, jajko, serek- coś w tym stylu, ok 11-12 jakieś owoce ok 14 obiad, potem podwieczorek i kolacja (albo dwie)....Nie dziwne że mam już plus 4.
Teraz wstaje rano, jem płatki z mlekiem, odprowadzam Martynę do przedszkola, wracam jem drugie śniadanie, kapki, jajko, serek- coś w tym stylu, ok 11-12 jakieś owoce ok 14 obiad, potem podwieczorek i kolacja (albo dwie)....Nie dziwne że mam już plus 4.
Blondie
Ja tez mam jakieś 3 na plusie, nabpoczatku tyłam mocno, pozniej zaczely sie wymioty i na szczęście stanęła waga w miejscu. Chociaz jak bylambu lekarza z pelnym pęcherzem to ważyłam 2kg wiecej niz jak wrocilam do domu i sie zwazylam. A tak mnie przetrzymali tam, ze nie mogłam do usg dojśćpierwszy o 13? jaaa, ja o 13 jadłam 3- obiad
Gosam
Ja też czasem próźno jadam, bo rano mi nie podchodzi. Zreszta mało co mogę jeść. Przed ciążą ostatnie pół roku byłam pod kontrolą bo miałam zaburzenia żywienia i nieraz nie jadłam kilka dni bo nie miałam ochoty, często zapomniałam o jedzeniu. Teraz już sama się pilnuje ze względu na dziecko, chociaż czasami jest mi ciężko.
pinky sky
Dziewczyny TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY!!!!
Ja na szczęście wszelkie remonty będę miała za sobą bo wykańczamy mieszkanko więc już jest robione pod dzidziusia
Ja mam wizyty za równo 4 tygodnie i na każdej USG dla sprawdzenia.
Ja od wizyty do wizyty przytyłam 200 g a w ogóle to nie wiem bo waga ostatnio mi się wahała 56-58 ;/ najlepiej mi przy 54-55 ale po ciąży takie ciałko sobie zrobię że będzie miodzio
Ja mam mdłości tzn może nie mdłości mam odruchy wymiotne kilka razy dziennie najgorsze mycie zębów masakra i jak coś obrzydliwego leży chociaż nawet okruszki od chleba są beee
Ja na szczęście wszelkie remonty będę miała za sobą bo wykańczamy mieszkanko więc już jest robione pod dzidziusia
Ja mam wizyty za równo 4 tygodnie i na każdej USG dla sprawdzenia.
Ja od wizyty do wizyty przytyłam 200 g a w ogóle to nie wiem bo waga ostatnio mi się wahała 56-58 ;/ najlepiej mi przy 54-55 ale po ciąży takie ciałko sobie zrobię że będzie miodzio
Ja mam mdłości tzn może nie mdłości mam odruchy wymiotne kilka razy dziennie najgorsze mycie zębów masakra i jak coś obrzydliwego leży chociaż nawet okruszki od chleba są beee
Cześć dziewczyny. U mnie w zasadzie bez zmian. Rano jest nawet nieźle, później jestem bardzo zmęczona a wieczorem dopadają mnie mega mdłości. Robiłam dodatkowe badania moczu na posiew - wyszły dobre, posiew jałowy więc super.
Pozdrawiam was ciepło. Nie lubię jesieni i zimy.
Pozdrawiam was ciepło. Nie lubię jesieni i zimy.
reklama
Ja robie to samoPije inke i ogladam lozeczka.Zupa sie gotuje pozniej nalesniki.Też muszę się zabrać za porządki. Ale najpierw napiję się ciepłej inki i pooglądam rzeczy niemowlęce. To mnie relaksuje
Wogole dobija mnie to czekanie.Na usg,na wyniki,na pierwsze zakupy,ruchy dziecka.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom