reklama
Haha ja tez ogladam łóżeczka z posciela. Musze zabic czas do wizyty Ale wszystko jakies pstrokate, nie lubie takiego przesytu.[emoji52]Ja robie to samoPije inke i ogladam lozeczka.Zupa sie gotuje pozniej nalesniki.
Wogole dobija mnie to czekanie.Na usg,na wyniki,na pierwsze zakupy,ruchy dziecka.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Glupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.Ja też czasem próźno jadam, bo rano mi nie podchodzi. Zreszta mało co mogę jeść. Przed ciążą ostatnie pół roku byłam pod kontrolą bo miałam zaburzenia żywienia i nieraz nie jadłam kilka dni bo nie miałam ochoty, często zapomniałam o jedzeniu. Teraz już sama się pilnuje ze względu na dziecko, chociaż czasami jest mi ciężko.
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem
ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...
pinky sky
Fanka BB :)
Boże na prawdę nie jestem sama?? Masakra w ogóle muszę się zamknąć nikt nie może być w łazience bo nawet szczoteczki nie włożę od razu a jak płukam to podchodzi mi od razu;/ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Gosam
Fanka BB :)
No właśnie i jedzenie i nie jedzenie jest w głowie. Teraz wiem, ze najwazniejsza jedt akceptacja samej siebie. Chociaż u mnie to stres, kłopoty i nerwy powodowały głodówkiGlupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama