reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja zupę mam, ale drugie muszę zrobić...dopije i lece. Ja oglądałam wózki ;) Inka jest pyszna :)
zylcia- ja wieczorami też gorzej...a jesień i zimę lubię, za oknem :) leżę pod kocem z kubkiem gorącej inki, jest git :p

reklama
Ja robie to samo:)Pije inke i ogladam lozeczka.Zupa sie gotuje pozniej nalesniki.
Wogole dobija mnie to czekanie.Na usg,na wyniki,na pierwsze zakupy,ruchy dziecka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja tez ogladam łóżeczka z posciela. Musze zabic czas do wizyty Ale wszystko jakies pstrokate, nie lubie takiego przesytu.[emoji52]

Ja też czasem próźno jadam, bo rano mi nie podchodzi. Zreszta mało co mogę jeść. Przed ciążą ostatnie pół roku byłam pod kontrolą bo miałam zaburzenia żywienia i nieraz nie jadłam kilka dni bo nie miałam ochoty, często zapomniałam o jedzeniu. Teraz już sama się pilnuje ze względu na dziecko, chociaż czasami jest mi ciężko.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Glupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem:(

ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...

ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...
Boże na prawdę nie jestem sama?? Masakra w ogóle muszę się zamknąć nikt nie może być w łazience bo nawet szczoteczki nie włożę od razu a jak płukam to podchodzi mi od razu;/

Glupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem:(

No właśnie i jedzenie i nie jedzenie jest w głowie. Teraz wiem, ze najwazniejsza jedt akceptacja samej siebie. Chociaż u mnie to stres, kłopoty i nerwy powodowały głodówki

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany, a ja nie cierpię zakupów i tak się cieszę, że dużo rzeczy będzie po pierwszym dziecku. A jak trafi się chłopak, to już raj zakupowy, bo tylko kilka nowych się kupi.

Współczuję mdłości, u mnie na razie przeszły.

reklama
Do góry