reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja zupę mam, ale drugie muszę zrobić...dopije i lece. Ja oglądałam wózki ;) Inka jest pyszna :)
zylcia- ja wieczorami też gorzej...a jesień i zimę lubię, za oknem :) leżę pod kocem z kubkiem gorącej inki, jest git :p

reklama
Ja robie to samo:)Pije inke i ogladam lozeczka.Zupa sie gotuje pozniej nalesniki.
Wogole dobija mnie to czekanie.Na usg,na wyniki,na pierwsze zakupy,ruchy dziecka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja tez ogladam łóżeczka z posciela. Musze zabic czas do wizyty Ale wszystko jakies pstrokate, nie lubie takiego przesytu.[emoji52]

Ja też czasem próźno jadam, bo rano mi nie podchodzi. Zreszta mało co mogę jeść. Przed ciążą ostatnie pół roku byłam pod kontrolą bo miałam zaburzenia żywienia i nieraz nie jadłam kilka dni bo nie miałam ochoty, często zapomniałam o jedzeniu. Teraz już sama się pilnuje ze względu na dziecko, chociaż czasami jest mi ciężko.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Glupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem:(

ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...

ja chyba też wolałabym nie mieć jako takich objawów. W pierwszej ciąży nie przypominam siebie tylko zgagę ale to tak w 5 miesiącu.
Teraz co zjem to mnie mdli i spać mi się chce. Odruchy wymiotne także szczególnie rano i mycie żebów tez jest straszne...
Boże na prawdę nie jestem sama?? Masakra w ogóle muszę się zamknąć nikt nie może być w łazience bo nawet szczoteczki nie włożę od razu a jak płukam to podchodzi mi od razu;/

Glupio zabrzmi ale to czasami chcialabym miec twoje dolegliwosci.
Ja znow caly czas mysle o jedzeniu.Zjem to mysle co zjem pozniej.
Ograniczam to co w glowie i teraz bardzo uwazam co jem ale mnie zabijal cukier.Teraz nie tkne ale wczeniej moglam nie zjesc obiadu ale michalki owszem:(

No właśnie i jedzenie i nie jedzenie jest w głowie. Teraz wiem, ze najwazniejsza jedt akceptacja samej siebie. Chociaż u mnie to stres, kłopoty i nerwy powodowały głodówki

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany, a ja nie cierpię zakupów i tak się cieszę, że dużo rzeczy będzie po pierwszym dziecku. A jak trafi się chłopak, to już raj zakupowy, bo tylko kilka nowych się kupi.

Współczuję mdłości, u mnie na razie przeszły.

reklama
Do góry