reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

No właśnie i jedzenie i nie jedzenie jest w głowie. Teraz wiem, ze najwazniejsza jedt akceptacja samej siebie. Chociaż u mnie to stres, kłopoty i nerwy powodowały głodówki

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam problem z akceptacja swoich slabych ston i nie widze u siebie atutow:( jak widze te insta matki na dwa dni przed porodem wysprzatanym na blysk mieszkaniu,bez opuchlizny na twarzy,piekny makijaż z conajmniej 2 warstw.Wszystko zajeb... skompletowane.Nawet pielucha pasuje do smoczka to nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy one sa takie "sztuczne"

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma ludzi idealnych. Chyba że ma nianie, sprzątaczkę, kucharkę i bogatego męża wtedy nic innego jej nie zostaje jak ubieranie dziecka i siebie i robienie dziubków do selfi

Niestety bywają mam taka koleżankę mało tego że śliczna, w ciąży rewelacyjnie wyglądała urodziła we wtorek a weekend jeszcze była u nas na grilu a tydzień wcześniej na weselu, w ogóle jakis maraton weselny mieli na każdym szpileczka. I na codzień też extra wygląda i nie ma sprzątaczki

Niestety bywają mam taka koleżankę mało tego że śliczna, w ciąży rewelacyjnie wyglądała urodziła we wtorek a weekend jeszcze była u nas na grilu a tydzień wcześniej na weselu, w ogóle jakis maraton weselny mieli na każdym szpileczka. I na codzień też extra wygląda i nie ma sprzątaczki

Ale mi chodzi o dom bez pyłku, codziennie obiad 2 daniowy i do tego dziecko nieskazitelne jak prosto z wybiegu Prady. Takie co chyba kupki na tęczowo robi :-)

Bylam po wyniki w laboratorium i przy okazji poszłam zarejestrować się do kardiologa. Najwczesniejszy termin na marzec. Hehehe :D pani z rejestracji wysłała mnie do pana, który dzisiaj przyjmował i zapisał mnie na echo serca 26 X, a wizyta u niego dzień pozniej. Na dzien dzisiejszy jego zapecenia to wyeliminować ze swojej kuchni sól. ALE CAŁKOWICIE!! przecież jak mozna jeść zupę bez soli, albo w ogóle cokolwiek bez soli? Chce mi się płakać :(

Ale mi chodzi o dom bez pyłku, codziennie obiad 2 daniowy i do tego dziecko nieskazitelne jak prosto z wybiegu Prady. Takie co chyba kupki na tęczowo robi :-)
No wlasnie.Ja jak sie postaram to tez bede bosko wygladac ale bedzie bez obiadu w domu albo tylko zupa,sajgon w domu etc.Cos za cos:)
Duzo dziewczyn bardzo ladnie wyglada wciazy ale nie maja dzieci,maz sypie kasą.Ale albo to są naprawde mlode dziewczyny po 20 lat,ja mam 36 wiec spora roznica ale czlowiek sie glupi jednak porownuje.Jak narazie mam doła.

reklama
Bylam po wyniki w laboratorium i przy okazji poszłam zarejestrować się do kardiologa. Najwczesniejszy termin na marzec. Hehehe :D pani z rejestracji wysłała mnie do pana, który dzisiaj przyjmował i zapisał mnie na echo serca 26 X, a wizyta u niego dzień pozniej. Na dzien dzisiejszy jego zapecenia to wyeliminować ze swojej kuchni sól. ALE CAŁKOWICIE!! przecież jak mozna jeść zupę bez soli, albo w ogóle cokolwiek bez soli? Chce mi się płakać :(
Dobrze Ci to zrobi:)Ja tez staram sie unikac.Dodawaj wiecej ziol i natutalnych przypraw:)

Do góry