reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Mi dzisiaj wyjątkowo niedobrrze i muszę zjeść sniaadanie. Przez ostatni tydzień jadłam pierwszy posiłek około 13:00.
Przeziębienie mnie rozkłada. Robię herbatę z miodem i cytryną.

reklama
Ja staram sie nie czytać i nie myśleć o tym że coś może być nie tak. Zresztą P cały czas mi powtarza, że już wyczerpalismy nasz limit nieszczęść i musi być dobrze.

Ogarnęłam salon i muszę się chwilę położyć. Jeszcze została mi kuchnia, łazienka i klatka schodowa.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

pierwszy o 13? jaaa, ja o 13 jadłam 3- obiad :p
Tak przed ciążą jadałam, o 13 ;)
Teraz wstaje rano, jem płatki z mlekiem, odprowadzam Martynę do przedszkola, wracam jem drugie śniadanie, kapki, jajko, serek- coś w tym stylu, ok 11-12 jakieś owoce ok 14 obiad, potem podwieczorek i kolacja (albo dwie)....Nie dziwne że mam już plus 4.:p

Też muszę się zabrać za porządki. Ale najpierw napiję się ciepłej inki :) i pooglądam rzeczy niemowlęce. To mnie relaksuje :p

pierwszy o 13? jaaa, ja o 13 jadłam 3- obiad :p
Tak przed ciążą jadałam, o 13 ;)
Teraz wstaje rano, jem płatki z mlekiem, odprowadzam Martynę do przedszkola, wracam jem drugie śniadanie, kapki, jajko, serek- coś w tym stylu, ok 11-12 jakieś owoce ok 14 obiad, potem podwieczorek i kolacja (albo dwie)....Nie dziwne że mam już plus 4.:p
Ja tez mam jakieś 3 na plusie, nabpoczatku tyłam mocno, pozniej zaczely sie wymioty i na szczęście stanęła waga w miejscu. Chociaz jak bylambu lekarza z pelnym pęcherzem to ważyłam 2kg wiecej niz jak wrocilam do domu i sie zwazylam. A tak mnie przetrzymali tam, ze nie mogłam do usg dojść :D

Ja też czasem próźno jadam, bo rano mi nie podchodzi. Zreszta mało co mogę jeść. Przed ciążą ostatnie pół roku byłam pod kontrolą bo miałam zaburzenia żywienia i nieraz nie jadłam kilka dni bo nie miałam ochoty, często zapomniałam o jedzeniu. Teraz już sama się pilnuje ze względu na dziecko, chociaż czasami jest mi ciężko.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY!!!!

Ja na szczęście wszelkie remonty będę miała za sobą bo wykańczamy mieszkanko więc już jest robione pod dzidziusia:)
Ja mam wizyty za równo 4 tygodnie i na każdej USG dla sprawdzenia.
Ja od wizyty do wizyty przytyłam 200 g a w ogóle to nie wiem bo waga ostatnio mi się wahała 56-58 ;/ najlepiej mi przy 54-55 ale po ciąży takie ciałko sobie zrobię że będzie miodzio:)

Ja mam mdłości tzn może nie mdłości mam odruchy wymiotne kilka razy dziennie najgorsze mycie zębów masakra i jak coś obrzydliwego leży chociaż nawet okruszki od chleba są beee

Cześć dziewczyny. U mnie w zasadzie bez zmian. Rano jest nawet nieźle, później jestem bardzo zmęczona a wieczorem dopadają mnie mega mdłości. Robiłam dodatkowe badania moczu na posiew - wyszły dobre, posiew jałowy więc super.

Pozdrawiam was ciepło. Nie lubię jesieni i zimy.

reklama
Do góry