reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

pocieszyłyście mnie, dziękuję :)

ciekawy ten detektor tętna, nie słyszałam o tym wcześniej. Mi zostało 1,5 tygodnia do wizyty i do badań prenatalnych, nie mogę się już doczekać :)
Pewnie że w czasie ciąży i w połogu powinnyśmy mieć spokój i pełen relaks ale to tylko tak jest na obrazku niestety ciężarne nie są wykluczone z życia a życie jest jakie jest i nie ma się co obchodzić ze sobą jak z jajkiem ;) sorry ale takie jest moje zdanie od zawsze.

reklama
1475934983294.jpg

W zakopanym o tak:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475934983294.jpg
    1475934983294.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 475
Z moim mężem to jest tak, pytam , czy kupić lody. Odpowiedź: nie, bo po co tracić kasę. Trzy godziny potem pyta się o te lody. A pretensje, że się go nie słucham i robię to, co chcę. Jak zrobię jak jaśnie pan sobie życzy- foch. Faceci... ;)

Rukmini, większość z nas ma za sobą niepowodzenia, ale ważne jest żeby nie patrzeć wstecz. Masz dużo szczęścia, że ponownie udało Ci się zajść w ciążę i tym razem ją donosisz!!!
A w maju, na wiosnę lepiej rodzić, wierz mi dużo łatwiej pielęgnować takie maleństwo w lato :-) Na jesieni już będzie takie kumate.

Wiem, że maj jest super.
Już mam majowego synka 2015. [emoji6]

My za chwilę idziemy na konwent tatuażu.
Trochę późno, ale syn i ja mieliśmy drzemkę, z której ciężko nam zrezygnować. [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy was nadal piersi bola? Mnie dziś przestaly i znow mam czarne mysli [emoji29]

To samo mam, od 2,3 dni piersi mam ledwo wyczuwalne a dzis to juz chyba w ogole ich nie czuje, oczywiscie mam czarne mysli a we wtorek dopiero wizyta, bardzo bym chciala byc juz po. Za to od dzis czuje ciagniecie w pachwinach, czuje ze sie wszystko tam rozciaga ale to i tak marne pocieszenie.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry