P
paulamc
Gość
Magda991 - widze ze mamy ten sam tydzien identycznie hihi )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuu ale mam dzisiaj ochote na pierogi ruskie.. Takie podsmazone, ze skwareczkami i do popicia zimne mleko.. Mmm ale mi sie nie chce lepic
Ua, ua.. Za poltorej godziny zobacze moje bobo ;-) i jakos od razu mi lepiej ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..U mnie dziś od mamy koperkowa. Mniaaaam.na 3 razy jadłam, po trochu żeby mnie nie zmulilo. Dziś miałam takie napady zmulenia tzn mdłości ze masakra śniadanie zjadłam dwa banany i ta zupę. Teraz zjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe. Ale mnie mąż wkurzył. Mam orbitrek i on do mnie: ze wynosi to do garażu bo nie ma sensu, a ja ze ok wynies bo raczej nie będę ćwiczyć. A on ze inne kobiety jakoś ćwiczą w ciąży!
Nosz ku..... ! Powiedziałam mu ze nie interesują mnie inne kobiety ze ja się czuje źle mdli mnie i nie mam zamiaru ćwiczyć na pokaz jemu!
Ja to mam ciągle wrażenie ze on myśli ze ja sobie wymyślam i udaje
Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..
Tak, właśnie. Mój kalkulator ciąży wyświetla: jesteś w 11 tygodniu ciąży, 10 t1d od OM.Ja jak jestem w np w 7 tydz 3 dn to mowie ze jestem w 8tyg. ,7 skonczonych tygodni a 8 juz 3 dni jest.
Ale dzis skonczylam 7 tydzien rowno. Od jutra jade 8 i to bedzie 7t1d
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom