reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
U mnie dziś od mamy koperkowa. Mniaaaam.na 3 razy jadłam, po trochu żeby mnie nie zmulilo. Dziś miałam takie napady zmulenia tzn mdłości ze masakra śniadanie zjadłam dwa banany i ta zupę. Teraz zjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe. Ale mnie mąż wkurzył. Mam orbitrek i on do mnie: ze wynosi to do garażu bo nie ma sensu, a ja ze ok wynies bo raczej nie będę ćwiczyć. A on ze inne kobiety jakoś ćwiczą w ciąży!
Nosz ku..... ! Powiedziałam mu ze nie interesują mnie inne kobiety ze ja się czuje źle mdli mnie i nie mam zamiaru ćwiczyć na pokaz jemu!
Ja to mam ciągle wrażenie ze on myśli ze ja sobie wymyślam i udaje

U mnie dziś od mamy koperkowa. Mniaaaam.na 3 razy jadłam, po trochu żeby mnie nie zmulilo. Dziś miałam takie napady zmulenia tzn mdłości ze masakra śniadanie zjadłam dwa banany i ta zupę. Teraz zjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe. Ale mnie mąż wkurzył. Mam orbitrek i on do mnie: ze wynosi to do garażu bo nie ma sensu, a ja ze ok wynies bo raczej nie będę ćwiczyć. A on ze inne kobiety jakoś ćwiczą w ciąży!
Nosz ku..... ! Powiedziałam mu ze nie interesują mnie inne kobiety ze ja się czuje źle mdli mnie i nie mam zamiaru ćwiczyć na pokaz jemu!
Ja to mam ciągle wrażenie ze on myśli ze ja sobie wymyślam i udaje
Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..

Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..

Jak chce niech sami sobie ćwiczą. Nie zrozumieją tego , ale takie dogadywanie jest irytujące i niekiedy dolujace. Bo nie czuć wsparcia

Ja jak jestem w np w 7 tydz 3 dn to mowie ze jestem w 8tyg. ,7 skonczonych tygodni a 8 juz 3 dni jest.

Ale dzis skonczylam 7 tydzien rowno. Od jutra jade 8 :D i to bedzie 7t1d

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, właśnie. Mój kalkulator ciąży wyświetla: jesteś w 11 tygodniu ciąży, 10 t1d od OM.

reklama
Zaraz mam zamiar nadrobić zaległości z dzisiejszego dnia. Strasznie dużo napisaliście.
Ja stwierdzam że chyba na całodzienne wyjazdy na zakupy się już nie nadaje. Przeszłam pare kilometrów w Ikea i padłam, dobrze że tam jest gdzie poleżeć.
Łóżeczka dla dzieci i inne gadżety są tam bardzo fajne. Wcześniej nie brałam pod uwagę białego łóżeczka teraz się nad tym zastanawiam.
Odkryłam również że strasznie smakuje mi żurawina z ikeowej restauracji którą jadłam dziś do wszystkiego [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry