reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
U mnie dziś od mamy koperkowa. Mniaaaam.na 3 razy jadłam, po trochu żeby mnie nie zmulilo. Dziś miałam takie napady zmulenia tzn mdłości ze masakra śniadanie zjadłam dwa banany i ta zupę. Teraz zjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe. Ale mnie mąż wkurzył. Mam orbitrek i on do mnie: ze wynosi to do garażu bo nie ma sensu, a ja ze ok wynies bo raczej nie będę ćwiczyć. A on ze inne kobiety jakoś ćwiczą w ciąży!
Nosz ku..... ! Powiedziałam mu ze nie interesują mnie inne kobiety ze ja się czuje źle mdli mnie i nie mam zamiaru ćwiczyć na pokaz jemu!
Ja to mam ciągle wrażenie ze on myśli ze ja sobie wymyślam i udaje

U mnie dziś od mamy koperkowa. Mniaaaam.na 3 razy jadłam, po trochu żeby mnie nie zmulilo. Dziś miałam takie napady zmulenia tzn mdłości ze masakra śniadanie zjadłam dwa banany i ta zupę. Teraz zjadam chrupki kukurydziane takie zwykłe. Ale mnie mąż wkurzył. Mam orbitrek i on do mnie: ze wynosi to do garażu bo nie ma sensu, a ja ze ok wynies bo raczej nie będę ćwiczyć. A on ze inne kobiety jakoś ćwiczą w ciąży!
Nosz ku..... ! Powiedziałam mu ze nie interesują mnie inne kobiety ze ja się czuje źle mdli mnie i nie mam zamiaru ćwiczyć na pokaz jemu!
Ja to mam ciągle wrażenie ze on myśli ze ja sobie wymyślam i udaje
Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..

Mój tez jest taki, że myśli sobie, że wszystkie objawy wymyśliłam i udaje. Do tego też mi ciśnie, że sie roztyje, bo mi brzuch już widac, a to 9 tydzień dopiero. Ćwiczyć pewnie by mi nie pozwolił, bo w czerwcu poroniłam, ale dogadywaniem nie pomaga..

Jak chce niech sami sobie ćwiczą. Nie zrozumieją tego , ale takie dogadywanie jest irytujące i niekiedy dolujace. Bo nie czuć wsparcia

Ja jak jestem w np w 7 tydz 3 dn to mowie ze jestem w 8tyg. ,7 skonczonych tygodni a 8 juz 3 dni jest.

Ale dzis skonczylam 7 tydzien rowno. Od jutra jade 8 :D i to bedzie 7t1d

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, właśnie. Mój kalkulator ciąży wyświetla: jesteś w 11 tygodniu ciąży, 10 t1d od OM.

reklama
Zaraz mam zamiar nadrobić zaległości z dzisiejszego dnia. Strasznie dużo napisaliście.
Ja stwierdzam że chyba na całodzienne wyjazdy na zakupy się już nie nadaje. Przeszłam pare kilometrów w Ikea i padłam, dobrze że tam jest gdzie poleżeć.
Łóżeczka dla dzieci i inne gadżety są tam bardzo fajne. Wcześniej nie brałam pod uwagę białego łóżeczka teraz się nad tym zastanawiam.
Odkryłam również że strasznie smakuje mi żurawina z ikeowej restauracji którą jadłam dziś do wszystkiego [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry