reklama
Janka86
Fanka BB :)
Ua, ua.. Za poltorej godziny zobacze moje bobo ;-) i jakos od razu mi lepiej ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Hej Mamusie. Fajnie, że są tu doświadczone Mamy, bo nawet nie wiedziałabym na co zwracać uwagę przy wyborze wózka. Mi się bardzo podobają wszystkie w stylu retro, ale ceny są powalające.
Ale mam dziś smaki. Zjadlam wlasnie bulke z ogórkiem kiszoonym i tunczykiem, a zaraz potem jogurt faantazja, truskawkowy.
Teraz piję herbatkę z cytryna i miodem. Mniam
Ale mam dziś smaki. Zjadlam wlasnie bulke z ogórkiem kiszoonym i tunczykiem, a zaraz potem jogurt faantazja, truskawkowy.
Teraz piję herbatkę z cytryna i miodem. Mniam
vivid
Jesli chodzi o używanie określeń o tygodniu ciąży, to w pierwszej ciazy czytalam, ze nie mówi sie tak jak większość, ze jest w 12t1d, a mówi, ze jest w 13tym. Mówi sie o skończonych tygodniach, wiec ja jestem dzis 8t4d, ale dla gina jestem w 8mym tygodniu, bo tyle pelnych skonczylam. Moj gin tak samo zawsze zapisuje w karcie, liczbe skończonych.
Blondie
A mi na ostatniej wizycie z OM wychodzilo 8tyg, a z USG 7w5d i gin powiiedzial, a to tez 8 tydzien. Najbardziej nie ogarnia tego moj facet, on mowi, ze dla niego liczy sie od zaplodnienia, a nie od ostatniej miesiączkiJesli chodzi o używanie określeń o tygodniu ciąży, to w pierwszej ciazy czytalam, ze nie mówi sie tak jak większość, ze jest w 12t1d, a mówi, ze jest w 13tym. Mówi sie o skończonych tygodniach, wiec ja jestem dzis 8t4d, ale dla gina jestem w 8mym tygodniu, bo tyle pelnych skonczylam. Moj gin tak samo zawsze zapisuje w karcie, liczbe skończonych.
Blondie
To ja jestem majowa, więc duze liczyć bym teraz nie musiala. Hihi, Mniej wiecej tak samo jak myZanim bylam w pierwszej ciąży tez tak myślałam i obliczałam kiedy rodzice robili bara bara, ze ja wyszlam 8.11
reklama
magda991
Ja jak jestem w np w 7 tydz 3 dn to mowie ze jestem w 8tyg. ,7 skonczonych tygodni a 8 juz 3 dni jest.
Ale dzis skonczylam 7 tydzien rowno. Od jutra jade 8 i to bedzie 7t1d
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dzis skonczylam 7 tydzien rowno. Od jutra jade 8 i to bedzie 7t1d
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom