nie noś skrzynek z piwami!!! przecież to mega ciężkie!
No wiem że ciężkie. No ale czasami trzeba przynieść z zaplecza. Staram się jak najmniej nosić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie noś skrzynek z piwami!!! przecież to mega ciężkie!
Dziewczyny czuje sie rozpalona.Ide zmierzyc temperature.Co moge lyknac by nie zaskodzic dziecku a temperatura spadla?
Paracetamol a najlepiej herbatka z malinami, cytryna i miodem. I wylezec
6 tyd. no właśnie w tym problem bo jestem sama na zmianę. szef na początku zmiany przynosi mi wszystkie ciężkie rzeczy na sklep, no ale czasami coś braknie i muszę sama przynieść.Hej a ktory tc teraz?
Uwazaj na siebie.Staraj sie nie nosic tak ciezkich rzeczy!
Popros o pomoc w podnoszeniu jesli pozniej ma Cie cos bolec.
Daj znac jutro po wizycie
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzieki bo chyba zaczyna mnie gardlo bolec...Jest też w aptekach seria leków dla kobiet w ciazy. Jest jakiś syrop, tabl na bok gardła i nie wiem czy coś jeszcze. Nazywa się to *spam* chyba
A mozesz mu powiedziec ze nie mozesz nosic bo jestes wciazy?Czy chcesz poczekac do 12 tc?6 tyd. no właśnie w tym problem bo jestem sama na zmianę. szef na początku zmiany przynosi mi wszystkie ciężkie rzeczy na sklep, no ale czasami coś braknie i muszę sama przynieść.
Dwie ciąże biochemiczne (4 t. C.) i łyzeczkowanie w 11 tc. (Serduszko przestało bić w 9t3d).