reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.

reklama
Ja idę 17.09 to będzie 6t3d to jedyny termin bo będę w Polsce tylko tydz i umowiłam się na koniec pobytu. Mam nadzieję że będzie już serduszko :)

Dziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.

Mnie tez tak wychodzi,idę za tydzień w poniedziałek. Chciałabym zobaczyć juz serduszko [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zapisana na poniedziałek 12.09 - 15:30. 5tydzień i 6dni ciąży. Mówi się , że w 6 tyg zaczyna bić serduszko, więc mam nadzieje je usłyszeć, dostać L4 i w spokoju przeżyć 9 miesięcy ciąży :D
A tydzień ciąży wyliczacie same czy z tych aplikacji itp?
Ja generalnie ze stron z kalkulatorami ciąży. W poprzedniej ciąży miałam suwaczek z "haczewski" . Jeśli masz uregulowane miesiączki to generalnie mało co się różni wiek ciąży wyliczony ze strony a później na badaniach np genetycznych . U mnie różnica była 1 dnia Np teraz wygląda to u mnie tak
Link do: Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko

Ja bylam na pierwszej wizycie w 5t1d. Dzis mam kolejna 6t1d, mam ogromnego stresa. Trzymajcie kciuki :)

Apropo. Nie wiecie czemu suwaczek pokazuje mi inaczej niz jest w rzeczywistości?

reklama
Do góry