reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, na kiedy zapisujecie się do lekarza? Ja zrobiłam testy i betę w środę. Wychodzi 5-6 tydzień. Chciałabym iść do gina jak już coś będzie widać i nie chodzić co tydzień. Zastanawiam się na kiedy się umówić.
Ja wybieram się dzisiaj. Mam wizytę o 14 i już brzuch mnie boli z nerwów. Kończę właśnie 6tc i bardzo chciałabym już zobaczyć serduszko, szczególnie, że moja Pani doktor idzie na urlop i pewnie na kolejną wizytę poczekam z 2-3 tygodnie.

Właśnie przeczytałam że aż 1/4 kobiet w ciąży doświadcza płomienia we wczesnym stadium ciąży. I nie oznacza to nic złego :)

Jesteś w domu czy w pracy? Odpoczywaj ile się da. Jeśli to możliwe, to połóż się. Trzymam kciuki.

W pracy :( To bylaby moja druga stracona ciaza w tym roku...Az sie boje myslec...
Ja wybieram się dzisiaj. Mam wizytę o 14 i już brzuch mnie boli z nerwów. Kończę właśnie 6tc i bardzo chciałabym już zobaczyć serduszko, szczególnie, że moja Pani doktor idzie na urlop i pewnie na kolejną wizytę poczekam z 2-3 tygodnie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry