reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jak sie oblicza przyrost po tygodniu?Robilam wczesniej co 48 h wiec wiem.Ale nie umiem znalezsc jaki % po tygodniu.Jak zobacze wynik nie bede wiedziec czy ok czy nie ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, dobrze rozumiesz :)

Butterfly - Bardzo Ci dziękuję za te informacje. Trochę się uspokoiłam, bo jednak finanse są ważne w życiu i ma to znaczenie z ilu umów wezmą te średnie.

Mija niedziela - przed nami kolejny pasjonujący tydzień. Mam napady gigantycznego głodu ale chociaż już brzuch mnie tak nie ciągnie. Generalnie to czasami przypominam sobie, że w ciąży jestem :) Pozdrowienia na nowych majówek :)

napady głodu to ja mam co chwila, jem strasznie dużo. Chyba organizm się domaga, bo mam lekką niedowagę...

Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada

Może idź dziś do lekarza ? Ja bym nie wytrzymała

reklama

Ja juz bym była u lekarza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry