reklama
Dziewczyny jak sie oblicza przyrost po tygodniu?Robilam wczesniej co 48 h wiec wiem.Ale nie umiem znalezsc jaki % po tygodniu.Jak zobacze wynik nie bede wiedziec czy ok czy nie ok.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dobrze rozumiesz
Butterfly - Bardzo Ci dziękuję za te informacje. Trochę się uspokoiłam, bo jednak finanse są ważne w życiu i ma to znaczenie z ilu umów wezmą te średnie.
Mija niedziela - przed nami kolejny pasjonujący tydzień. Mam napady gigantycznego głodu ale chociaż już brzuch mnie tak nie ciągnie. Generalnie to czasami przypominam sobie, że w ciąży jestem Pozdrowienia na nowych majówek
Ania_Beata
Fanka BB :)
Z chęcią pomogę jesli będę potrafiłaFajnie ze zagladaszZawsze to doswiadczona kolejna mamaDuzo zdrowka dla coreczki
Na pewno beda pytania o wyprawke letnia dla maluchow.Moja urodzila sie w grudniu wiec wpakowlam w kombinezon i fru
mayllah
Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
weronika90
Zaciekawiona BB
Może idź dziś do lekarza ? Ja bym nie wytrzymałaWitajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada
reklama
Aśka1987
Witajcie, mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, aż zemdlalam, potem zrobiło mi się strasznie gorąco i tak jest do teraz, wystraszyla się strasznie i już nie mogłam zasnąć, na szczęście krwi nie ma,,temperatura w pochwie 37,28 kurcze mam nadzieję że to nic nie zapowiada
Ja juz bym była u lekarza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom