reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja kupiłam kołdrę ale ta mniejsza 120x90. Przybory kosmetyczne kupiłam w przepływie emocji w sklepie więc raczej nie był to przemyślany zakup :D Ja popytalam się o butelki to tyle mniej więcej wiem które są lepsze a które gorsze.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak wszystko będę kupować dopiero po zrobieniu pokoju więc tak myślę w połowie marca, jeszcze mebelki musimy zamówić bo jak narazie to mam tapete na 1 ścianę, mieliśmy jechać po farby ale maz się rozchochorowal

Dziewczyny ktore kupily juz posciele mogly byscie podeslac link do stron skad bralyscie.

Chyba i mi pora zaczac cos kupowac bo poza kilkoma ciuszkami nic jeszcze nie mam.

A cos jeszcze klaudia dokupujesz? Ja chcialam jakis juz z wypelnieniami itd moze jeszcze dziewczyny cos podesla. A Ty ktory wybrałas?

Ja nic do przodu jeszcze nie kupiłam, co może być to mam po pierwszym dziecku ale też jeszcze nie przeglądałam , jakoś nie mam nadtchnienia...

....

reklama
Hej, butelki chyba kupię avent miałam przy córce i się sprawdziły,laktator ręczny tez aven lub jakiś zwykły. Kosmetyki pielęgnacyjne kupię w rossmanie,pościel zamówię z allegro(poszewki+wypelnienie). Ogółem mam w domu kolyske,cała torbę ubranek,lezaczek-bujaczek,podgrzewacz do butelek,wanienke. Resztę wyprawki planuje kupić do połowy marca a wózek na początku kwietnia żeby nie stał niepotrzebnie ;)

Do góry