Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
@Koniczyna05 w Będzinie za nerkąMartussa82 a w którym sklepie byłaś? Bardzo korztstna oferta,
Dobrze pamiętam ty jesteś ze slawkowa? czy ja pomylilam
Dobrze pamiętasz, a Tyś skąd??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Koniczyna05 w Będzinie za nerkąMartussa82 a w którym sklepie byłaś? Bardzo korztstna oferta,
Dobrze pamiętam ty jesteś ze slawkowa? czy ja pomylilam
Klaudia - gdzie kupowałaś przybory kosmetyczne?A to ja już w posiadaniu jestem mam też pieluszki flanelowe i tetrowe, przybory kosmetyczne( nożyczki, szczotki, pilniczki). Apteczne rzeczy mam zamówione w komplecie, łącznie z podkładami porodowymi i turbo podpaskami. majtki też muszę ogarnąc. Są sexy, wczoraj na szkole położna je pokazywała
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupowałam w smyku w Katowicach. A wszystkie maści, podkłady itd mam zamówione z apteki. Normalnie bym to kupiła w jakiejś superpharmie albo coś ale brat mojego byłego (uciekiniera) ma aptekę więc sam to już kiedyś zaproponował. Pewnie zapłacę za to więcej niż normalnie ale co miałam powiedzieć [emoji14]Klaudia - gdzie kupowałaś przybory kosmetyczne?
Haha piękne A kupowałaś w zestawie? Bo ja się nad tym zestawem z Aventu zastanawiam.Kupowałam w smyku w Katowicach. A wszystkie maści, podkłady itd mam zamówione z apteki. Normalnie bym to kupiła w jakiejś superpharmie albo coś ale brat mojego byłego (uciekiniera) ma aptekę więc sam to już kiedyś zaproponował. Pewnie zapłacę za to więcej niż normalnie ale co miałam powiedzieć [emoji14]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie w zestawie, powiem szczerze to były ciężkie zakupy bo tyle tego tam jest a ja kompletnie tego nie ogarniam!Haha piękne A kupowałaś w zestawie? Bo ja się nad tym zestawem z Aventu zastanawiam.
O to, to, na PartyzantówJa jestem z DG, to muszę zobaczyć ją słyszałam że na partyzantow w Będzinie tez jest sklep z pościelą, chce porównać ceny podoba mi się pisciel z allegro ale tam jest ok 300 zł za pościel 15 elementów i szkoda mi trochę kasy a nie wiem czy taki przybornik jest mi potrzebny