reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A to ja już w posiadaniu jestem :) mam też pieluszki flanelowe i tetrowe, przybory kosmetyczne( nożyczki, szczotki, pilniczki). Apteczne rzeczy mam zamówione w komplecie, łącznie z podkładami porodowymi i turbo podpaskami. ;) majtki też muszę ogarnąc. Są sexy, wczoraj na szkole położna je pokazywała :D

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudia - gdzie kupowałaś przybory kosmetyczne?

Klaudia - gdzie kupowałaś przybory kosmetyczne?
Kupowałam w smyku w Katowicach. A wszystkie maści, podkłady itd mam zamówione z apteki. Normalnie bym to kupiła w jakiejś superpharmie albo coś ale brat mojego byłego (uciekiniera) ma aptekę więc sam to już kiedyś zaproponował. Pewnie zapłacę za to więcej niż normalnie ale co miałam powiedzieć [emoji14]

Kupowałam w smyku w Katowicach. A wszystkie maści, podkłady itd mam zamówione z apteki. Normalnie bym to kupiła w jakiejś superpharmie albo coś ale brat mojego byłego (uciekiniera) ma aptekę więc sam to już kiedyś zaproponował. Pewnie zapłacę za to więcej niż normalnie ale co miałam powiedzieć [emoji14]

Haha piękne :) A kupowałaś w zestawie? Bo ja się nad tym zestawem z Aventu zastanawiam.

Ja jestem z DG, to muszę zobaczyć ją słyszałam że na partyzantow w Będzinie tez jest sklep z pościelą, chce porównać ceny podoba mi się pisciel z allegro ale tam jest ok 300 zł za pościel 15 elementów i szkoda mi trochę kasy a nie wiem czy taki przybornik jest mi potrzebny

No dobra, ja już wiem, w czym mała na początku będzie spała ;) w zestawie z tym koszem mojżesza shnuggle jest materacyk, więc pozostaje kwestia albo pościeli albo rożka. Muszę jeszcze o tym poczytać :D a no dobra i mamy przewijak na łóżko (ale łóżko będzie kupione dopiero jak Mary wyrośnie z kosza), fotelik do karmienia i bujaczek - szefowa męża nam oddała z dziką radością ;P

Ja jestem z DG, to muszę zobaczyć ją słyszałam że na partyzantow w Będzinie tez jest sklep z pościelą, chce porównać ceny podoba mi się pisciel z allegro ale tam jest ok 300 zł za pościel 15 elementów i szkoda mi trochę kasy a nie wiem czy taki przybornik jest mi potrzebny
O to, to, na Partyzantów :)
Pościel mają do łóżeczka tę większą 100x135
Ile elementów?? :D
Przybornika przy pierwszym dziecku nie miałam a jakość życia mi się nie pogorszyła znacząco ;) Nie dajmy sobie wmówić, że nam wszystko potrzebne, bo nie jest :D

BTW - pracuję w DG :)

reklama
Czy tylko ja nie planuje kupować pościeli? Chyba na początku starczy śpiworek... a pościel kupię jak już niunia będzie większa...
Zamawiacie przez neta przybory kosmetyczne? Możecie polecić coś sprawdzonego?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry